Raikkaana entistä pidempään

Rexonan ansioista tunnet olosi raikkaaksi, kuivaksi ja suojatuksi koko päivän, ja vaatteesi pysyvät yhtä raikkaina. Voit liikkua ja elää täysillä sekä olla varma itsestäsi joka tilanteessa.

Rexonan kehittämä hikoilua estävä MotionSense-mikroteknologia on ainutlaatuinen. Sen avulla Rexona antiperspirantit pitävät olosi raikkaana tunnista toiseen. Näin se toimii: mikrokapselit aktivoituvat ihosi pinnalla, kun liikut. Mitä enemmän liikut, sitä tehokkaammin Rexona toimii. Lähde siis rohkeasti liikkeelle!

Rexonan deodorantit on suunniteltu aktiivista elämää viettäville. Riippumatta siitä mitä teet elämässäsi – kiipeät vuorille, juokset bussille, pidät esityksen kollegoille tai menet treffeille – voit luottaa siihen, että Rexona antaa virkistävän lähdön päivään ja parhaan suojan hikoilua vastaan.

Käytä antiperspiranttisuihketta näin: ravista ensin suihkepulloa kädessäsi. Pidä deodoranttia noin 15 sentin päässä ihosta ja suihkuta deodoranttia tasaisesti kainaloiden alle. Kun suihkutat deodoranttia, huolehdi aina, että tilassa on hyvä ilmanvaihto. Vältä suihkeen osumista silmiin tai rikkoutuneeseen ihoon.

Tutustu tuotteisiin:

Plussa-etu -46 %
Plussa-etu -36 %
Plussa-etu -36 %