Tiesitkö tämän rakkolaastareista?

Jalkarakot ovat melko yleinen vaiva, varmasti lähes jokainen meistä on joskus kärsinyt niistä. Ne syntyvät liiallisesta paineesta ja hankauksesta. Usein syynä ovat ahtaat tai huonosti istuvat kengät.

Vaikka rakot voivat olla hyvin pieniä, ne voivat pilata juhlat, loman tai treenin. Niiden paraneminen voi kestää useita päiviä, mutta ei hätää. Voit ehkäistä rakkojen syntymistä, lievittää kipua ja nopeuttaa paranemista!

Paras tapa ehkäistä rakkoja on käyttää mukavia, hyvin istuvia kenkiä. Jos tiedät, että sinulla on edessä pitkä päivä jaloillasi, tai jos otat käyttöön uudet kengät, on viisasta pitää käden ulottuvilla rakkolaastareita. Jos tunnet rakkulan muodostuvan, kiinnitä laastari välittömästi paikalleen, jotta lisäkitkaa ei pääse muodostumaan.

Rakkolaastari

COMPEED®-rakkolaastareissa hyödynnetään hydrokolloiditeknologiaa, joka lievittää kipua ja luo optimaalisen ympäristön nopeuttaen paranemista. Sen pinnalla on joustava polyuretaanikalvo, joka antaa rakon hengittää, mutta suojaa sitä kosteudelta ja bakteereilta.

COMPEED®-rakkolaastari ei rullaudu, ja pysyy paikallaan jopa useamman päivän. On normaalia, että laastari muuttuu käytössä valkoiseksi, sillä se imee rakosta tulevaa kosteutta. Rakkolaastari tulee jättää paikalleen, kunnes se alkaa itsekseen irrota – tämä on merkki siitä, että rakko on parantunut.

Huuliherpeslaastari

Tiesitkö, että COMPEED®-huuliherpeslaastari perustuu samaan hydrokolloiditeknologiaan? COMPEED®-huuliherpeslaastari on huomaamaton apu huuliherpekseen!

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi