Kukkaa vai leivonnaista? 5 x paras tuoksu talveen

Tuoksu viimeistelee juhlafiiliksen. Valitse ihanin itsellesi tai lahjaksi pukinkonttiin.

1. Elegantti

Ajaton Bugatti Bella Donna Woman Intensa -kukkaistuoksu sopii sekä arkeen että juhlaan. Lämpimässä tuoksussa on kahvin, appelsiinin, jasmiinin ja patsulin sävyjä.

2. Aistikas

Christina Aguilera Signature -hajuvesi henkii pulloa myöten vanhan ajan sensuellia glamouria. Se koukuttaa vaniljaa, valkoista myskiä ja meripihkaa sisältävällä pohjatuoksullaan.

3. Herkullinen

Monikerroksinen Britney Spears Fantasy vie kantajansa seikkailulle fantasiamaailmaan. Siitä löytyy eksoottisen kiivin, herkullisen muffinssin ja kermaisen myskin vivahteita.

4. Mausteinen

Guess Seductive Red for Men on voimakas, itämainen tuoksu miehelle. Raikkaassa alkutuoksussa on sitruunaa, sydäntuoksussa pelargoniaa ja pohjatuoksussa santelipuuta.

5. Hurmaava

Kukkaisen ja hedelmäisen Bi-es Blossom Avenue Body Mist -vartalosuihkeen ensivivahteissa on litsiä ja mandariinia, sydäntuoksussa ruusua ja mangoa. Pohjalla ripaus vaniljaa. Sopii myös nuoremmille tuoksujen ystäville.

Vinkki!

Hajuveden tuoksu kestää pidempään kostealla kuin kuivalla iholla. Levitä puhtaalle iholle hajusteeton vartalovoide, ja lisää hajuvesi sen jälkeen. Tuoksu levittyy tasaisesti, kun suihkautat sitä kevyesti ilmaan ja kävelet pilven läpi.