Urtekramilta tehokasta hoitoa ikääntymisen ensimerkkeihin

Tiesitkö, että luomusertifioitu Urtekram Beauty -sarja sisältää nyt myös Ageless-linjan. Upeita raaka-aineyhdistelmiä sisältävät tuotteet tyydyttävät vaativankin kosmetiikkafriikin tarpeet!

Ainutlaatuiset koostumukset on suunniteltu täsmäiskuksi ikääntymisen ensimerkkeihin.

Ageless päivävoide – suojaa, hehkua ja kosteutta

Tehokkaasti kosteuttava päivävoide ennaltaehkäisee ikääntymismuutoksia erittäin runsaan ihosoluja suojaavan antioksidanttipitoisuutensa avulla. C-vitamiini, ruusunmarjaöljy ja valkoisen inkiväärililjan juuriuute suojaavat ihosoluja vapailta radikaaleilta ja haitallisilta ympäristötekijöiltä. Tehokosteuttavat hyaluronihappo ja aloe vera täyteläistävät ihoa ja manteli- ja jojobaöljyt ravitsevat ihoa syvältä. Voide antaa kaunista hehkua ja sopii erinomaisesti meikin alle.

Ageless yövoide – levännein kasvoin uuteen päivään

Ravitseva yövoide sisältää tehokkaan yhdistelmän ihoa syväkosteuttavia ja yöaikaista palautumista tukevia ainesosia. Ruusunmarjaöljy ja harvinaiset Centella Asiatica- sekä magnoliankuoriuutteet tuovat ihoon runsaasti suojaavia antioksidantteja. Hyaluronihappo, sheavoi sekä manteli- ja jojobaöljyt takaavat, että iho on aamulla kosteutettu, ravittu, raikas ja kimmoisa.

Ageless seerumi – hehkun ja kimmoisuuden maksimointiin

Sarjan helmenä kimaltelee huikeita raaka-aineita sisältävä seerumi, jota suositellaan käytettäväksi yhdessä päivä- ja yövoiteiden kanssa. Ikääntymisen merkkeihin tehokkaasti vaikuttava ja syväkosteuttava emulsiomainen seerumi sisältää huippuantioksidanttista ruusunmarjaöljyä, Centella Asiatica -uutetta, valkoisen inkiväärililjan juuriuutetta sekä tehokosteuttavaa hyaluronihappoa, murumuru-voita ja kauransiemenöljyä. Nopeasti imeytyvä superseerumi antaa iholle kaunista hehkua, energiaa ja täyteläisyyttä, mikä näkyy!

Urtekramin miesten tuotteet uudistuivat

urtekram miehet 680

Urtekramin miesten tuotteet kokivat raikkaan uudistuksen niin ulkoasultaan, tuoksultaan kuin raaka-aineidensakin osalta. Kattava sarja sisältää modernin miehen huoltopaketin nyt päästä varpaisiin saakka. Uutena tuotteena sarjaan saapui uusi kasvojenhoitotuote - kosteuttava, ihon mattapintaiseksi jättävä geelivoide. Voide sisältää talineritystä tasapainottavaa salisyylihappoa ja Tasmanianpippuriuutetta, joka pippurisesta nimestään huolimatta rauhoittaa ihoa varsinkin parranajon jälkeen. Kiehtova, väriltään musta 2-in-1 Hair & Body Wash sisältää pajuhiiltä, joka pesee hiukset ja ihon kuitenkin erittäin puhtaiksi! Tehokas voidemainen deodorantti takaa raikkaan olon koko päiväksi luonnonmukaisesti sinkkisuolojen avulla.

Kaikki Urtekram Beauty -tuotteet ovat Ecocert Cosmos Organic -sertifioituja, 100 % luonnollista alkuperää ja vegaanisia.

Tutustu tuotteisiin