Uusi Nivea Cellular Expert Lift 3-Zone Lifting Serum -superseerumi uudistaa ja vahvistaa ihoasi

NIVEA Cellular Expert Lift -tuotesarjan uutuusseerumi sisältää sarjan korkeimman pitoisuuden puhdasta bakuchiolia, joka hidastaa tehokkaasti ihon ikääntymistä, tasoittaa ryppyjä, kiinteyttää ja kirkastaa ihoa. Näkyviä tuloksia jo yhdessä viikossa!

NIVEAn Cellular Expert Lift -tuotesarja on kehitetty noin 55+-vuotiaille. Sarjan tuotteet ryhdistävät kasvonpiirteitä, vahvistavat ja kiinteyttävät ihoa sekä tekevät ihosta kauniin hyvinvoivan näköisen. Vaikuttavana aineena tuotteissa on kasviperäinen bakuchiol, joka on erinomainen tehoaine ikääntyvän ihon hoitoon. 

Cellular koontikuva1

Bakuchiolia voidaan pitää uutena anti-age-ihonhoidon supersankarina. Se on vaikutuksiltaan hyvin samankaltaista kuin retinoli, mutta hellävaraisempaa. Bakuchiol ei herkistä ihoa auringolle, toisin kuin retinoli, eikä se ärsytä herkkääkään ihoa. Bakuchiol vähentää ryppyjä ja juonteita, lisää ihon omaa kollageenintuotantoa, kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihonsävyä. 

Uusi NIVEA Cellular Expert Lift 3-Zone -kasvoseerumi sisältää tuotesarjan korkeimman pitoisuuden puhdasta bakuchiolia, 10 kertaa enemmän kuin sarjan muut tuotteet, sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa. Seerumi parantaa ihon kimmoisuutta, kiinteyttää ja vahvistaa sitä sekä ryhdistää kasvonpiirteitä. Nimensäkin mukaisesti seerumi sopii hoitamaan kolmea ihoaluetta: 1. kasvoja, 2. kaulaa ja 3. dekolteeta. Seerumi tekee ihosta välittömästi ihanan sileän ja kauniin näköisen. 

85 % tutkimukseen osallistuneista naisista vahvistaa: NIVEA Cellular Expert Lift 3-Zone -seerumi on ”paras ikääntymistä hidastava seerumi, joka vaikuttaa todella kohottavasti ihoon.”*

Cellular koontikuva2

Parhaan tuloksen saamiseksi yhdistä seerumi NIVEA Cellular Expert Lift -sarjan päivä- ja yövoiteeseen:

NIVEA Cellular Expert Lift Advanced Anti-Age Day Cream SK 30 -päivävoide sisältää tehokasta, puhdasta bakuchiolia ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Päivävoide tekee ihosta kiinteämmän ja nuoremman näköisen. Vahvistaa ihoa ja vähentää juonteita ja ryppyjä. Suojakerroin 30 ja UVA/UVB-suoja ehkäisevät ihon ennenaikaista vanhenemista. 

NIVEA Cellular Expert Lift Advanced Night Cream -yövoide uudistaa ihoa yön aikana ja tekee siitä levänneen ja raikkaan näköisen. Koostumus sisältää puhdasta, tehokasta bakuchiolia ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Voide vähentää ryppyjä ja juonteita, tekee ihosta joustavamman, sileämmän ja vahvistuneen. 

*Itsearviointi, 2 viikon tutkimus, johon osallistui 157 naista, 2022

Tutustu tuotteisiin:

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi