Ellen Tracy

Ellen Tracy on vuonna 1949 perustettu yhdysvaltalainen naisten vaatemerkki, joka on tunnettu laadukkaasta ja elegantista tyylistään. Nyt Ellen Tracy tuotteita on saatavilla myös Suomessa K-Citymarketista.

Mallistosta eri osia yhdistelemällä saa vaivattomasti luotua kauniita kokonaisuuksia arjen vaihtuviin tilanteisiin. Suomessa myytävän malliston mitoitus on imarteleva, naisellinen ja tehty suomalaista naista ajatellen.

Ellen Tracy monipuolinen mallisto sisältää moderneja ja rentoja vaatteita niin työhön kuin vapaa-aikaakin. Ellen Tracyn syksyn malliston värimaailma pohjaa beigen ja harmaan sävyihin ja lisänä on syksyinen roosan sävy joka tuo mallistoon naisellisuutta. Keinonahkahousut ja -hame ovat malliston näyttävimpiä osia ja ne yhdistämällä valkoisen paitapuseron ja pidemmän neuletakin kanssa saa varman valinnan niin toimistoon kuin pieneen menoon.

Mallistosta löytyy neuloshousuja ja niiden käyttömukavuutta lisää housujen kuminauhavyötärö. Housujen sivusaumatereet tuovat housuihin ryhtiä ja näyttävyyttä. Mustien housujen tere yhdistyy malliston biker jakun kanssa joten tällä asulla et jää huomiotta. Pikkumusta neulosmekko on näyttävä kultaisella vetoketjulla ja mukautuu asustamalla moneen lähtöön. Malliston roosassa neulemekossa on näyttävät napit. Malliston kaikki laadut ovat helppohoitoisia ja silittämättä siistejä. Pukeutumisen tulee olla helppoa ja mukavaa tyylistä tinkimättä.