Tuotteita haetaan

Sano hyvästit lemmikkien karvoille, hiekalle, pölylle ja muille epäpuhtauksille lattioilla. Meiltä K-Citymarketista löydät monipuolisen valikoiman pölynimureita, joilla siistit kotisi kätevästi.

Millainen pölynimuri sinun kannattaa valita? Meiltä löydät tehokkaat varsi-imurit, perinteiset johdolliset imurit, pölypussittomat imurit, erikoisimurit sekä robotti-imurit. Pölypussillisiin imureihin löydät luonnollisesti kattavan valikoiman pölypusseja merkin ja mallin mukaan.

Johdottomat varsi-imurit ovat hyvä valinta esimerkiksi silloin, kun tila pölynimurin säilyttämiseen on rajallinen. Varsi-imureiden etuna voidaan pitää myös niiden nopeaa käyttöönottoa. Usein varsi-imureissa on jo rikkaimuri mukana, mutta joskus erillinen rikkaimuri johdollisen imurin kanssa on tarpeellinen, esimerkiksi pöydän nopeaan siivoukseen muruista.

Jos äänen voimakkuudella on merkitystä, sinun kannattaa kiinnittää valinnassa huomiota desibelien määrään. Kova ääni ei merkitse kovempaa tehoa. Puhtaan kodin saat myös hieman hiljaisemminkin - alle 65 dB imuria pidetään jo hiljaisena. Robotti-imurit sopivat puolestaan monesti hyvin sellaisiin tiloihin, mitkä ovat avaria, ja siellä ei ole korkeita kynnyksiä.

Loppujen lopuksi, paras pölynimuri sinulle on sellainen, jota on helppo ja mukava käyttää sekä ylläpitää. Tutustu valikoimaamme ja valitse juuri sinulle sopivin imuri.

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi