Tuotteita haetaan

Etsitkö uusia kaiuttimia tai muita audiolaitteita? Meiltä K-Citymarketin verkkokaupasta löydät valikoiman erilaisia kaiuttimia, langattomia mikrofonisettejä, kannettavia radioita, kelloradioita, Blue-Ray-soittimia ja cd-radiosoittimia.

Kannettavat Bluetooth-kaiuttimet ovat suosittuja niiden käytännöllisyyden ja liikuteltavuuden vuoksi. Ne ovat langattomia eli voit siirtää niihin ääntä tietokoneelta, älypuhelimesta tai tabletilta Bluetooth-teknologiaa avulla. Kaiuttimia löytyy erikokoisina pienistä ja kompakteista suurempiin laitteisiin lisäominaisuuksilla. Bluetooth-kaiuttimet ovat olleet jo useamman vuoden ajan suosittu lahja – eikä ihme! Valikoimassamme on myös erilaisia kannettavia radioita, jotka toimivat paristoilla. Ne kulkevat kätevästi mukana niin kesälomalla, reissussa tai vaikka mökillä. Kelloradio on myös klassinen vaihtoehto puhelimen herätyskellolle. Mikäs sen mukavampaa kuin herätä suosikki radio-ohjelmaan!

Meiltä K-Citymarketin verkkokaupasta löydät audiolaitteet tuotemerkeiltä kuten JBL, Philips, Sony ja Harman/Kardon. Tutustu valikoimaan löydä juuri sinulle sopivat tuotteet!

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi