Tuotteita haetaan

Silmät ovat yleensä osana jokaista meikkiä. Arkena riittää usein kevyt silmämeikki, kun taas juhlaan satsataan yleensä enemmän aikaa ja vaivaa myös silmien meikkaamiseen. Meiltä K-Citymarketista löydät ripsivärit, rajauskynät ja eyelinerit, luomivärit sekä kulmakarvakynät, joilla saat loihdittua tilanteeseen sopivan silmämeikin.

Silmämeikkiä tehdessä kannattaa huomioida silmäympärysalueen kimmoisuus ja kosteus, jotka helpottavat meikkaamista. Valikoimastamme löydät myös silmänympärysvoiteet sekä peitevoiteet, joilla valmistelet ihon meikkiä varten.

Ripsiväreissä perinteisin sävy ovat musta, jota löytyy kaikilta brändeiltä. Juhlameikissä voit kokeilla muitakin sävyjä, riippuen siitä millaisen silmämeikin olet tekemässä. Ripsivärejä löytyy sekä vesiliukoisia että vedenkestäviä, joidenka poistamiseen tarvitset silmämeikinpoistoaineen.

Kulmakarvoilla pystyt korostaa tai häivyttää ilmettäsi ja kokonaisvaikutelmaa. Kulmakarvakynillä saat kulmiisi sopivan sävyn, joka on hyvä suhteuttaa hiusten väriin. Monissa kynissä on mukana pieni harja kulmakarvojen muotoilua varten.

Valikoimastamme löydät erilaisia silmämeikkituotteita brändeiltä kuten Lumene, Maybelline ja L'Oréal. Tutustu silmämeikkituotteisiimme ja löydä suosikkisi!

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi