Aurinkotuotteet

Tuotteita haetaan

UV-säteilyt lisääntyvät kevään myötä ja aurinkotuotteet tulevat taas ajankohtaisiksi. Myös talvella kannattaa käyttää aurinkosuojaa, jos aurinko paistaa täydeltä taivaalta. Lumesta heijastuu paljon UV-säteitä eli hiihtoladulla ja laskettelurinteessä kasvojen aurinkovoide on tarpeellinen.

Meiltä K-Citymarketista löydät sopivat aurinkosuojat niin kasvoille kuin koko vartalolle. Valikoimamme pitää sisällään erilaisia aurinkovoiteita, aurinkosuihkeita, aurinkoöljyjä ja after sun -tuotteita. Lisäksi lapsille on saatavilla omia aurinkovoiteita, joissa on korkea tai erittäin korkea eli SPF50+ suojakerroin. Löydät meiltä myös itseruskettavia, jos haluat päivetystä ihollesi ilman auringossa oleilua.

On hyvä huomioida, että aurinkosuojilla kuten aurinkovoiteilla ja -suihkeilla on parasta ennen päiväys, kuten muullakin kosmetiikalla. Sesongin alussa hankittua aurinkotuotetta voi huoletta käyttää syksyyn asti, mutta yli vuosi sitten avattuja aurinkovoiteissa teho on jo laskenut. Tutustu aurinkotuotteisiimme ja löydä juuri sinulle sopiva aurinkosuoja!

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi