Tuotteita haetaan

Arjen kattaus rakentuu kestävistä ja monikäyttöisistä astioista. Kun taas juhla-aterian kattaminen viimeistelee hienoimmankin aterian. Retkelle on hyvä pakata eväät käytännöllisiin termosastioihin ja sujauttaa mukaan kevyet muoviset lautaset sekä mukit. Meiltä K-Citymarketista löydät laajan valikoiman kattamisen tuotteisiin.

Kätevästi pinottavat lautaset, lasit ja mukit ovat arjen ruokailun kulmakiviä. Iittalan Teema on suosittu sarja, joka sopii niin arjen kuin juhlan kattauksiin. Teeman kanssa voit helposti yhdistää Iittalan muut tuotteet kuten muumimukit ja muut muumiastiat. Arkeen löytyy myös hyviä vaihtoehtoja K-Citymarketin omalta myhome -brändiltä. Myös myhome -mallisto sisältää mm. käytännöllisiä ja helposti pinottavia mukeja, kulhoja ja muita ruoka-astioita raikkaissa sävyissä.

Juhlakattaukseen kuuluvat olennaisena osana eri juotaville tarkoitetut lasit. Valikoimaamme kuuluvat kauniit viinilasit – punaviinilaseista samppanjalaseihin sekä erilaiset vesilasit. Juhlallisissa laseissa korostuu usein esteettisyys ja yhteensopivuus koko kattauksen kanssa.

Aterimet ovat oleellinen osa kattausta. Valikoimastamme löydät kestäviä ja monikäyttöisiä klassikoita mm. Hackmanilta, mutta myös moderneja vaihtoehtoja eri brändeiltä.

Tutustu valikoimaamme ja löydä omat suosikkisi niin arkeen kuin juhlaan!

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi