Tuotteita haetaan

Ruoanlaitto siirtyy aivan uudelle tasolle, kun ruoanlaittovälineet ovat kunnossa. Kun kokkaat koko aterian itse, tarvitset helposti parikin erikokoista kattilaa, paistinpannun tai padan – riippuen siitä mitä menu sisältää. Meiltä K-Citymarketista löydät laajan valikoiman ruoanlaittovälineitä erilaisiin tarpeisiin.

Jokaisesta keittiöstä olisi hyvä löytyä ainakin yksi kunnollinen kattila ja paistinpannu. Jos kokkaat itse usein ja isommalle seurueelle, suosittelemme hankkimaan erikokoisia kattiloita sekä kasareita, jotta ruoanlaitto helpottuu eikä kattiloita tarvitse pestä eri ruokalajien välissä. Nykyään miltei kaikki paistinpannut ja kattilat sopivat kaikille liesityypeille, mutta asia on hyvä tarkastaa tuotteen tiedoista ennen ostoa.

Innokkaalle uuniruokien valmistajalle löytyy valikoimastamme kestävät padat ja uunivuoat. Kun taas ahkerasti leipova löytää tarjonnastamme mm. erikokoiset kakkuvuoat, kätevät irtopohjavuoat, piirakkavuoat sekä muffinivuoat.

Löydät tarvitsemasi ruoanlaittovälineet verkkokaupastamme! Valikoimastamme löydät tuotteita brändeiltä kuten Fiskars, myhome, Opa Mari, Tefal ja Heirol.

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi