Tuotteita haetaan

Mukavat puutarhakalusteet ja terassikalusteet tuovat tunnelmaa ulkotiloihin. Sopivilla kalusteilla sisustat myös parvekkeesi toimivaksi kokonaisuudeksi. Meiltä K-Citymarketin verkkokaupasta löydät mm. oleskeluryhmät, riipputuolit, päivänvarjot ja muut ulkotilojen kalusteet täydentämään sisustusta.

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman tuotteita puutarhan suunnitteluun, olipa sitten kyse kalusteista tai kukan siemenistä. Valikoimamme pitää sisällään puutarhakalusteita eri materiaaleista. Puiset ja rottinkiset kalusteet ovat suosittuja etenkin parvekkeella mutta myös terassilla sekä puutarhassa. Niiden käytössä on kuitenkin hyvä huomioida vuosittainen huolto, kuten käsittely petsillä kesäsesongin päättyessä ja suojaus talven ajalta. Kalusteita on myös saatavilla synteettisistä ja muovipohjaisista materiaaleista, jotka kestävät vaihtuvia sääolosuhteita puuta ja rottinkia paremmin. Lisäksi huoltotoimenpiteet ovat helpompia ja puhdistus nopeampaa. Toki synteettisistä materiaaleista valmistetut puutarhakalusteet tulee myös suojata talvelta, jotta ei synny hometta tai muita vaurioita.

Tutustu K-Citymarketin verkkokaupan valikoimaan ja löydä juuri sinulle mieluisat kalusteet puutarhaan, terassille tai parvekkeelle.

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi