Tuotteita haetaan

Usein mattoja ajatellaan tärkeinä sisustuselementteinä, mutta niillä on monta muutakin tarkoitusta. Käytävämatoilla ja eteisessä käytettävillä kynnysmatoilla suojataan lattiaa lialta, kurasta, hiekalta ja kosteudelta. Toisaalta taas isoissa tiloissa kuten olohuoneessa, voidaan käyttää mattoja myös vaimentamaan ääntä tai kaikua. Meiltä K-Citymarketin verkkokaupasta löydät laajan valikoiman mattoja eri tiloihin ja käyttötarkoituksiin.

Klassinen villamatto on hyvä valinta olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai työhuoneeseen. Valikoimastamme löytyy erivärisiä villaisia mattoja brändeiltä kuten Luhta home ja Fanni K. Bukleematot ovat usein allergiaystävällisiä, helppo pitää puhtaana ja käteviä, koska ne pysyvät paikoillaan liukuestepohjan ansiosta. Jos taas suosit luonnonmateriaaleja, puuvillamatto voi olla paras valintasi. Se tuntuu miellyttävältä myös jalanpohjissa.

Kylpyhuoneen ja vessan sisutuksen viimeistelee sävyihin sopiva matto. Pehmeät kylpyhuonematot tuovat myös lämpöä laattalattiaan. Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja löydä juuri tarpeisiisi sopivat matot!

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi