Valaistus

Tuotteita haetaan

Valaistus on tärkeä osa kodin sisustusta. Sen avulla voidaan korostaa tiettyä tyyliä tai tehdä tilasta turvallinen paikka. Tyypillisesti eri huoneissa saatetaan käyttää toisistaan poikkeavaa valoa. Olohuoneeseen haetaan usein pehmeää ja tasaista valaistusta, kun taas työtiloissa ja keittiössä tarvitaan tarkempaa sekä kirkkaampaa valoa.

Kauniit ja käytännölliset kattovalaisimet sekä lattiavalaisimet sopivat osaksi olohuoneen valaistusta. Jos tila on suuri, yleisvalaistuksen voi jakaa useaan eri valonlähteeseen. Valikoimastamme löydät kauniit riippuvalaisimet erilaisissa materiaaleissa. Helppokäyttöinen plafondi antaa tasaista valoa ja on hyvä ratkaisu kodin moneen eri tilaan olohuoneesta eteiseen. Jos samaan tilaan halutaan tarkempaa kohdevaloa, esim. lukemista varten, erilaiset pöytävalaisimet ja seinävalaisimet ovat hyviä vaihtoehtoja.

Valojen tarve korostuu varsinkin pimeään aikaan eli syksyllä ja talvella. Monet sesonkivalot ovatkin yhteydessä juuri syystalven aikoihin. Valikoimastamme löydät kauniit valosarjat ulko- ja sisäkäyttöön. Tai erilaiset joulun koristevalot kuten kuusenkynttilät, LEDeillä toimivat ikkunatähdet ja yksittäiset joulukoristeet.

Meiltä K-Citymarketin verkkokaupasta löydät valaisimet erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tutustu valikoimaamme ja tilaa sisustukseesi sopivat valaisimet kätevästi kotiin.

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi