Tuotteita haetaan

Lasten jalat kasvavat nopeasti ja ne tarvitsevat tuekseen hyvät jalkineet. Vaikka kengät jäävät lapsen varttuessa nopeasti pieneksi, lasten kenkiin kannattaa panostaa. Tämä pätee etenkin silloin, jos perheessä, suvussa ja tuttavapiiristä löytyy paljon eri-ikäisiä lapsia sillä lasten kenkien kierrätysarvo on hyvä.

Lapsella on hyvä olla ainakin yhdet kengät joka vuodenaikaa kohden ja uudet kengät kannattaa ostaa hieman ennen kuin vuodenaika vaihtuu. Näin kengät ovat valmiina odottamassa säiden vaihtuessa.

Ei myöskään sovi unohtaa perheen pienimpien juhlakenkiä tai sisäkenkiä. K-Citymarket myy kaikkia hienoista juhlakengistä klassisiin kerhotossuihin ja lasten urheilukenkiin. Suosittelemme tutustumaan valikoimiin huolella ja hoitamaan kerralla koko perheen jalkineostokset kuntoon.

K-Citymarketin valikoimissa on paljon tunnettuja brändejä, joiden lasten kengät ovat tunnettuja laadukkuudestaan ja kestävyydestään. Kotimaiset Kuoma ja Reima ovat klassikkoja, kenelläpä ei olisi ollut Kuoman toppasaappaita tai Reiman lenkkareita? Vikingin ja Haltin talvisaappaat, välikausikengät ja lenkkarit ovat monien suosiossa kestävyytensä, laatunsa ja helpon puettavuutensa ansiosta.

Tervetuloa tutustumaan lasten kenkien valikoimiin K-Citymarket verkkokauppaan.

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi