Tuotteita haetaan

Tilaa miesten kengät netistä K-Citymarketin verkkokaupasta. Valikoimastamme löydät siistit kengät niin arkeen kuin juhlaan, sekä urheilukengät lenkkipolulle, salille ja sisäpeleihin useilta eri merkeiltä, kuten Björn Borg ja Ecco.

Miesten tennareista löydät vapaa-ajankenkiä kesän rentoihin hetkiin. Eikä tyylikkäitä miesten kenkiä tarvitse etsiä kauempaa - juhlallisiin tilaisuuksiin valikoimastamme valitset helposti pukuusi sopivat pukukengät. Tai haaveiletko jo päivistä rannalla auringon paisteessa? Voit aloittaa kesäsi tilaamalla helteisiin päiviin sopivat miesten sandaalit laajasta kenkävalikoimastamme.

Valikoimastamme löydät myös miesten kengät urheiluun. Valitse merkkijuoksukengät vaativampaan käyttöön sekä laadukkaat merkkivaelluskengät vaikkapa seuraavalle Lapin vaellusretkelle, tai päivittäisille kävelyretkille lähimetsään. Gore-Tex-kalvolla varustetut kengät pitävät jalat kuivana, ja ei haittaa, vaikka taivaalta tulisi kuukauden vesimäärä vuorokaudessa. Kun haluat pitää jalat kuivina kesän sateilla vaikkapa kaupungilla tai kasvimaalla, esimerkiksi Hai-saappaat ovat siihen erinomainen valinta.

Erilaiset sisäpelit vaativat kengiltä erilaisia ominaisuuksia. Sisäpelikengistä löydät vaihtoehdot, jotka eivät anna periksi aktiivisessakaan käytössä.

Parhaat kengät ovat tietenkin sellaiset, jotka sopivat juuri sinun käyttöösi. Tutustu valikoimaamme ja tilaa!

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi