Tuotteita haetaan

Etsitkö uutta takkia kevääksi, sateenkestävää syystakkia tai toppatakkia talven varalle? Meiltä K-Citymarketista löydät sekä sesongin uutuudet että kestosuosikit jokaiselle vuodenajalle.

Nahkatakit näyttävät hyvältä olet menossa sitten viettämään iltaa kavereiden kanssa tai muuten vain kaupungille. Vai pidätkö mieluummin farkkutakeista? Löydät molemmat vaihtoehdot laajasta takkivalikoimastamme. Miesten ulkoilutakit pitävät sinut kuivana sateen yllättäessä, ja miesten talvitakit lämmittävät, kun ilmat kääntyvät nollan alapuolelle. Jos haluat vielä extralämmikettä toppatakin alle, kevytuntuvatakki antaa sinulle lisää lämmöneristystä. Kevytuntuvatakkia voit pitää myös sellaisenaan, kun keli vaatii vain pientä lämmikettä ylle. Kun tarvitset takuulla vedenkestävää asua, valitsemalla sadetakin et voi mennä pieleen.

Tarvitsetpa sitten takkia arkeen, juhlaan tai urheiluun, laajasta valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Tutustu tuotteisiin ja tilaa uusi takki verkkokaupastamme!

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi