Tuotteita haetaan

Kattava kuntoiluvälineiden valikoimamme tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen harjoitteluun. Etsitkö ideoita ja uutta motivaatiota kuntoiluun? Uudet kuntoiluvälineet ja reipas asenne auttavat tässä. Olipa sitten kyse kävelysauvojen avulla tehdystä kestävyystreenistä tai lihaskuntoharjoittelusta käsipainojen kanssa.

Trampoliinilla hyppiminen on hauska ja tehokas liikuntamuoto, joka kohottaa kunnon lisäksi myös koordinaatiokykyjä. Vaikkakin trampoliinit ovat etenkin lasten suosiossa, hyppiminen tekee myös hyvää aikuisille. Kahvakuulien suosio puolestaan perustuu niiden monipuolisuuteen, sillä jo yhdellä kahvakuulalla voit treenata lyhyessä ajassa valtavan tehokkaasti niin kestävyyttä, lihaskuntoa, voimaa kuin kehonhallintaakin.

Myös vastuskuminauhat ja joogamatot ovat olennaisia kuntoiluvälineitä varsinkin kotona suoritettavaan monipuoliseen harjoitteluun. Me K-Citymarketissa olemme halunneet tehdä sopivan kuntoiluvälineen hankinnan sinulle mahdollisimman helpoksi. Siksi sekä vasta-alkajat että kokeneemmatkin treenaajat löytävät valikoimastamme itselleen sopivimman tavan kohottaa kuntoaan. Tutustu tuotteisiimme!

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi