Atranvelo Active polkupyörän takatavarateline
Atranvelo

Atranvelo Active polkupyörän takatavarateline

39,99 €
39,99 €/kpl
  • Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa
Tämä tavarateline on erityisesti suunniteltu istuinputkeen kiinnitettäväksi, mikä tarkoittaa, että voit kuljettaa tarvikkeita mukanasi ilman tarvetta ylimääräisille repuille tai laukuille. Sen kevyt paino (730 g) ei lisää merkittävästi pyöräsi kokonaispainoa, mutta tarjoaa silti vankan rakenteen ja luotettavan suorituskyvyn.

Sporttinen muotoilu lisää pyöräsi ulkonäköä, samalla kun tarjoaa käytännöllisen ratkaisun tavaroiden kuljettamiseen. Tämä tavarateline sopii kaikenkokoisiin pyöriin ja istuinputkille, jonka halkaisija on 25-36 mm. Sen maksimikuormitus on 10 kg, joten voit kuljettaa mukanasi tarvittavat varusteet luotettavasti.

Active-tavarateline on varustettu AVS-järjestelmällä (Accessory Attachment System), mikä mahdollistaa erilaisten lisävarusteiden kiinnittämisen tarvittaessa. Näin voit räätälöidä tavaratelineesi vastaamaan juuri sinun tarpeitasi ja mieltymyksiäsi.

Hanki Active-tavarateline ja tee pyöräilystäsi entistäkin kätevämpää ja nautinnollisempaa. Olit sitten matkalla töihin tai pyöräilemässä seikkailuille, tämä tavarateline pitää tarvikkeesi turvallisesti ja kätevästi mukanasi.
  • EAN
    7350006380341
  • Brändi
    ATRANVELO
  • Väri
    Musta
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi