Axe body spray 150ml Black
Axe body spray 150ml Black
Axe body spray 150ml Black
Plussa-etu -20 %
AXE

Axe body spray 150ml Black

4,39 €
29,27 €/l
norm. 5,49 €/kplTarjous voimassa 31.1.2024 – 28.2.2024.
  • Tuotetta saatavilla verkkokaupasta

Axe Black Deodorantti vartalosuihke on täysin uusi ja paranneltu deodorantti koko vartalolle. Nauti Axelle tyypillisestä ikonisesta raikkauden tunteesta sekä deodorantin tuomasta varmuudesta. Axe Black pitää hienhajun ja epämiellyttävät tuoksut loitolla. Se saa sinut tuoksumaan vastustamattomalta ja raikkaalta koko päivän ajan. Tuoksu on hienovarainen ja hillitty yhdistelmä päärynää ja setriä. Axen vallankumouksellinen uusi Dual Action -sinkkiteknologia poistaa hienhajua aiheuttavat bakteerit. 48 tunnin suoja pahaa hajua vastaan. Et voi koskaan tietää, milloin tilaisuutesi koittaa, joten tarvitset vartalosuihkeen, joka antaa viileän itsevarman olon, mitä ikinä eteesi tuleekin. Axe Black on vartalosuihke, joka varmistaa, että olet aina valmis mihin tahansa. Axe tarjoaa lukuisia innovatiivisia tuotteita miehille: body spray (vartalosuihke), antiperspirantti ja suihkugeeli. Axe-valikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin. Mikset kokeilisi vaikka näitä: • Axe Anarchy: rikas, mausteinen tuoksu, jossa yhdistyvät tuoreet ja hedelmäiset sävyt, santelipuu ja valkoinen meripihka. • Axe Apollo: klassisen maskuliininen tuoksu, jossa on vetovoimaa. Vihreiden hedelmien, santelipuun ja tuoreen salvian raikkaat sävyt pitävät sinut vahvassa otteessaan. Ja monet muut! Kokeile Axe-valikoiman tuotteita ja löydä jokaiseen tilanteeseen paras vaihtoehto. Lupaamme, että tuoksut jännittävältä, upealta ja vastustamattomalta missä ikinä liikut. Lisää vetovoimaasi ja tutustu ennakkoluulottomasti Axen deodorantti- ja antiperspiranttivalikoimaan. Tavoitteemme on, että vuoteen 2025 mennessä kaikki Axen pakkaukset ovat kierrätettäviä tai niissä on käytetty kierrätettyjä materiaaleja. Tervetuloa tulevaisuuteen. Se tuoksuu uskomattoman hyvältä.

  • EAN
    8720181029240
  • Brändi
    AXE
  • INCI
    Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Zinc Neodecanoate, Isopropyl Myristate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa

Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä/kipinöiltä/avotulelta/kuumilta pinnoilta. – Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Painesäiliö: Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille.

Varmista tuotteen varoitusmerkinnät aina myös pakkauksesta.