Axe body spray 150ml Marine
Axe body spray 150ml Marine
Axe body spray 150ml Marine
Plussa-etu -12 %
AXE

Axe body spray 150ml Marine

4,79 €
31,93 €/l
norm. 5,49 €/kplTarjous voimassa 31.1.2024 – 28.2.2024.
  • Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa

Vie raikkaus seuraavalle tasolle ja nauti siitä joka päivä, sillä koskaan ei tiedä, mitä uusi päivä tuo mukanaan. Axe Marine Deodorantti vartalosuihke on raikkaan aromaattinen deodorantti, joka sopii käytettäväksi koko vartalolle. Axe Marine on deodorantti ja vartalosuihke, jonka sisältämä Dual Action sinkkiteknologia antaa suojaa pahaa hajua vastaan pitkäkestoisesti. Tämä vallankumouksellinen teknologiamme on kaksitoiminen ja taistelee väsymättä hajua aiheuttavia bakteereja vastaan. Axe Marinessa on vastustamaton meren ja salvian tuoksu, joka pitää sinut raikkaana koko päivän. Me Axella uskomme, että yksi vetovoiman avaimista on vastustamaton tuoksu. Vaikka eteesi tulisi tiukkojakin tilanteita, Axe Marine Deodorantti vartalosuihke takaa, että sinä olet valmis. Toivomme että myös Axe Marinen uudistunut ilme miellyttää sinua. Axe on sitoutunut tarjoamaan sinulle parhaat tuotteet vartalosuihkeesta suihkusaippuaan, antiperspirantista miesten deodoranttiin. Niillä varmistat, että tuoksut parhaalta juuri silloin kun pitää ja tilanne eniten vaatii. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että sinä voit luottaa vetovoimaasi joka tilanteessa. Pitkäkestoinen suoja. Axen avulla pidät huolta niin itsestäsi kuin yhteisestä planeetastamme. Axen tavoitteena on, että kaikki sen pakkaukset ovat kierrätettäviä tai sisältävät kierrätysmateriaaleja vuoteen 2025 mennessä. Joko tunnet nämä Axe-tuotteet: • Axe Black: hienostunut ja hienovarainen tuoksu, jossa yhdistyvät bergamotin ja setripuun sävyt. • Axe Anarchy: rikas, mausteinen tuoksu, jossa yhdistyvät tuoreet ja hedelmäiset tuoksut, santelipuu ja valkoinen meripihka. • Axe Apollo: klassisen maskuliininen, hienostunut tuoksu, jossa on vetovoimaa. Vihreiden hedelmien, santelipuun ja tuoreen salvian raikkaat sävyt pitävät sinut vahvassa otteessaan. Löydä jokaiseen tilanteeseen paras Axe-vaihtoehto. Lupaamme, että tuoksut jännittävältä, upealta ja vastustamattomalta missä ikinä liikut. Lisää vetovoimaasi ennakkoluuttomasti!

  • EAN
    8720181027802
  • Brändi
    AXE
  • INCI
    Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Zinc Neodecanoate, Isopropyl Myristate, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol Limonene, Linalool.

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa

Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä/kipinöiltä/avotulelta/kuumilta pinnoilta. – Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Painesäiliö: Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille.

Varmista tuotteen varoitusmerkinnät aina myös pakkauksesta.