Death Stranding: Directors Cut PS5-peli

Death Stranding: Directors Cut PS5-peli

15,00 €
15,00 €/kpl
 • Tuotetta ei saatavilla verkkokaupasta
Yhdistä sirpaleinen yhteiskunta kattavimmassa DEATH STRANDING -kokemuksessa PlayStation 5-konsolille. Legendaarisen pelintekijän, Hideo Kojiman, genrerajoja rikkova kokemus on laajennettu ja remasteroitu PS5-konsolille kattavan DIRECTOR’S CUT -version muodossa. Tulevaisuudessa salaperäinen ilmiö nimeltä Death Stranding on avannut aukon elävien ja kuolleiden maailman välille. Tämä on johtanut siihen, että tuonpuoleisen irvokkaat olennot vaeltavat kukistuneessa maailmassa, missä jäljellä on vain yhteiskunnan rippeet. Pelaat Sam Bridgesiä, ja tehtäväsi on tuoda toivoa ihmiskunnalle saattamalla yhteen hävitetyn USA:n viimeiset eloonjääneet. Saatko yhdistettyä särkyneen maailman palaset, yksi kerrallaan?

Remasteroitu PS5-konsolille
Selviä Sam Bridgesin koettelemuksista kehittyneellä taistelujärjestelmällä, useammilla hahmon toiminnoilla sekä kilpailuhenkisellä pisteytysjärjestelmällä, joka antaa erityisiä pelaajahaasteita tässä kattavimmassa DEATH STRANDING -elämyksessä.

Laajempi sisältö
Koe jatkettu tarina uusilla tehtävillä ja suuremmalla alueella. Hyödynnä uusia aseita ja ajoneuvoja, kohtaa uusia vihollistyyppejä ja tutki ennennäkemättömiä sijainteja, kuten ampumarata ja kilparata, joiden myötä saat myös lisää tehtäviä ja minipelejä.

Ainutlaatuinen Social Strand System
Pysy yhteydessä muihin pelaajiin ympäri maailmaa. Lahjoita arvokkaita resursseja, joilla jälleenrakennetaan rakennuksia omassasi ja muiden maailmoissa, ja anna tykkäyksiä tueksi omaan maailmaasi pystytetyille pelaajarakennuksille palkitaksesi niiden tekijät panoksestaan. Vaatii internetyhteyden ja PlayStation Network -tilin. Kielletty alle 18-vuotiailta.

PS5-ominaisuudet:
 • Kosketuspalaute: Tunnet kaiken langattoman DualSense-ohjaimen kosketuspalautteen ansiosta
 • Mukautuvat liipaisimet: Tunne läheisempi yhteys DEATH STRANDING -maailmaan mukautuvien liipaisinten kautta
 • Tempest 3D -äänitekniikka sitä tukevilla kuulokkeilla: Kuule äänitehosteiden heräävän henkiin 3D-äänellä (vaatii yhteensopivat kuulokkeet)
 • Nopea lataaminen: Siirry toimintaan entistä nopeammin PS5-konsolin SSD-aseman lähes olemattomien latausaikojen avulla
 • Häikäisevä grafiikka: Valitse kahdesta kuvatilasta: suorituskykyinen tila skaalaa resoluution 4K-laatuun ja jopa 60 fps:n kuvataajuuteen ja laadukas tila tarjoaa 4K-laadun natiivina – molemmissa on Ultrawide- ja HDR-tuki, joten pääset nauttimaan huikean tarkasta grafiikasta kehittyneestä tekstuurien striimauksesta. DEATH STRANDING DIRECTOR'S CUT tarjoaa laajakuvatilan erikoisleveää elämystä varten käyttämällä konsolin normaalia 16:9 kuvasuhdetta, joka vastaa elokuvateatterimaista pelikuvaa 21:9 kuvasuhteella
 • EAN
  711719722090
 • Formaatti
  Playstation 5
 • Ikäraja
  18
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi