Depend Gel iQ Start Kit aloituspakkaus 2900
Depend Gel iQ Start Kit aloituspakkaus 2900
Depend Gel iQ Start Kit aloituspakkaus 2900
DEPEND

Depend Gel iQ Start Kit aloituspakkaus 2900

44,90 €
44,90 €/kpl
 • Tuotetta saatavilla verkkokaupasta

Gel iQ- Start Kit -aloituspakkaus. Uudella geelikoostumuksella oleva nopeasti ja helposti levittyvä lakka, jolla saa superkiiltävän lopputuloksen ja jonka täyteläisyys erottaa sen tavallisista kynsilakoista. UV/LED valolla kovettuva lakka. Gel iQ -lakkaus on erittäin kestävä ja säilyy jopa 14 päivän ajan. Aloituspakkauksessa on kaikki tarvittava lukuun ottamatta erikseen valittavaa värisävyä ja poistoainetta. UV/LED-valoon kuuluu adapteri. Gel iQ sopii erinomaisesti myös varpaankynsille ja käsittely tehdään samalla tavalla kuin sormenkynsille. Lue pakkauksen mukana tulevat yksityiskohtaiset käyttöohjeet ja turvaohjeet ennen käsittelyn aloittamista. Sisältö: Base Coat 5 ml, Top Coat 5 ml, Pre-Cleanser 25 ml, High Shine Cleanser 25 ml, 1 kynsiviila, 1 manikyyritikku, 1 UV/LED-valo adapterilla, käyttöohjeet.

 • Manikyyri/Pedikyyri
  Yhdistelmä
 • Teholähde
  Verkkojännite
 • EAN
  7040440029004
 • Brändi
  DEPEND
 • INCI
  Base Coat: Bis-Hea Poly(1,4-Butanediol)-9/Ipdi Copolymer, Hydroxypropyl Methacrylate, Isobornyl Methacrylate Methacrylic Acid, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenyl, Phosphinate, Silica, BHT. Top Coat:Bis-Hea Poly(1,4-Butanediol)-9/Ipdi Copolymer, Hydroxypropyl Methacrylate, Sucrose Benzoate, Bis-Hema Polyneopentyl Glycol, Adipate/Ipdi Copolymer, Ethyl (2,4,6-Trimethylbenzoyl) Phenylphosphinate, Tri- methylolpropane Trimethacrylate BHT. Pre-Cleanser: Alcohol Denat, Isopropyl Alcohol. High Shine Cleanser: sopropyl Alcohol, Alcohol Denat. Päivitämme koostumusta säännöllisesti. Tämän vuoksi sisältö voi vaihdella. Tarkista aina tarkka sisältö tuotteen pakkauksesta.

Helposti syttyvä neste ja höyry.

Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN:Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutinajan.Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti.Jatka huuhtomista. Suojaa auringonvalolta.

Varmista tuotteen varoitusmerkinnät aina myös pakkauksesta.