Elektroniikka
Pelikonsolit, pelit ja tarvikkeet
K18-ikärajalliset pelit
Diablo IV PS5-peli
Diablo IV PS5-peli
Diablo IV PS5-peli
Diablo IV PS5-peli
Diablo IV PS5-peli

Diablo IV PS5-peli

64,99 €
64,99 €/kpl

Tuotekuvaus

Legendaarinen toimintaroolipelisarja tekee paluun Diablo IV:n myötä. Tämä ilmiömäinen uuden sukupolven peli tarjoaa tutkittavaksi valtavan uuden maailman täynnä lupauksia päättymättömistä seikkailuista, kuolemanvaarallisista demoneista ja legendaarisista aarteista. Tutustu Sanctuaryn turmeltuneisiin maihin, kun ne vajoavat uuteen pimeyden aikakauteen. Lilith, vihan valtias Mephiston tytär, on palannut karkotuksestaan ja nyt hänen vihaa uhkuva vaikutuksensa uhkaa nielaista koko maailman. Vain sinä ja kanssaseikkailijasi seisotte Lilithin ja Sanctuaryn tuhon välissä.

Helvetti on irti tässä synkässä ja laajassa avoimen maailman toimintaroolipelissä
Tutki Sanctuarya itseksesi tai ystäviesi kanssa, kun etenet halki Diablo IV:n kiehtovan kampanjan, otat vastaan tehtäviä, vapautat kaupunkeja ja taistelet eeppisiä loppuvihollisia vastaan. Sinua odottaa laaja loppupeli todellisessa Diablon hengessä – pelaajat voivat tavata toisiaan pelin yhteisessä maailmassa käydäkseen kauppaa, lyöttäytyäkseen yhteen tai koetellakseen voimiaan aulattomilla PvP-alueilla. Alustojen välisen pelaamisen, alustojen välisen etenemisen ja paikallisen yhteispelaamisen ansiosta voit jatkaa seikkailua milloin vain ja missä vain.

Loputtomia seikkailuita
Pelaat sitten itseksesi tai muiden seikkailijoiden kanssa, jokainen Sanctuaryn alueista tarjoaa piiritettyjä kaupunkeja vapautettaviksi, epälineaarisia tehtäviä suoritettaviksi, demoneja kuhisevia luolastoja koluttaviksi ja arvokkaita aarteita löydettäviksi. Maailma kasvaa jatkuvasti, kun luvassa on uusia tapahtumia, tarinoita, kausia, palkkioita, ynnä muuta.

Ainutlaatuinen sankari
Luo hahmo, joka on ainutlaatuisesti omanlaisesi Valitse yksi viidestä luokasta ja personoi sitten sankariasi eri ulkonäköesineillä, taidoilla ja kyvyillä. Vahvista häntä sitten valitsemalla taitopuun polkusi, ja luo omat voimakkaat loppupelin erikoistumisesi Paragon Boardeilla.

Yhdistele ja hallitse
Löydä ja osta monenlaisia aseita, haarniskoja ja riimuja, joilla saat etua Sanctuarya uhkaavia demoneja vastaan. Kokeile erilaisia kokoelmia ja luo voimallisia kokonaisuuksia, jotka tuovat tuhon vihollisillesi.

Saatavuus

 • Verkkokaupan saatavuus

  Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa

 • Katso kauppasaatavuus

  Ei saatavilla kaupasta

Ominaisuudet

 • EAN
  5030917298271
 • Ikäraja
  18
 • Formaatti
  Playstation 5
 • Pituus
  1.3