God of War Ragnarök PS5-peli
God of War Ragnarök PS5-peli
God of War Ragnarök PS5-peli
God of War Ragnarök PS5-peli

God of War Ragnarök PS5-peli

49,99 €
49,99 €/kpl
 • Tuotetta ei saatavilla verkkokaupasta

Lähde Ragnarökiin valmistautuvien Kratoksen ja Atreuksen kanssa myyttiselle matkalle etsimään vastauksia ja liittolaisia. Santa Monica Studion jatko-osa kriitikoiden ylistämälle God of War (2018) -pelille. Fimbul-talvi lähestyy hyvää vauhtia. Kratoksen ja Atreuksen on etsittävä vastauksia yhdeksästä maailmasta Asgårdin joukkojen valmistautuessa ennustettuun maailmanlopun taisteluun. Matkalla he tutkivat huikeita myyttisiä alueita ja kohtaavat pelottavia vihollisia: pohjolan jumalia ja hirviöitä. Ragnarökin uhka on aina vain lähempänä. Kratoksen ja Atreuksen on valittava joko oma turvallisuutensa tai maailmojen turvallisuus.

Kirjoittamaton tulevaisuus
Atreus etsii tietoa ymmärtääkseen paremmin Lokin ennustuksen ja roolinsa Ragnarökissä. Kratos on vaikeiden päätösten äärellä. Hänen on toistettava vanhat virheensä tai pyristeltävä irti menneisyytensä kahleista – ollakseen isä Atreukselle.

Sotavarusteet
Leviathan Axe, Blades of Chaos ja Guardian Shield tekevät paluun, mutta niin Kratos kuin Atreuskin saavat käyttöönsä myös uusia taitoja. Spartalaisen Kratoksen tappajan taidot joutuvat ennennäkemättömään koetukseen hänen taistellessaan yhdeksän maailman jumalia ja hirviöitä vastaan perhettään suojellakseen.

Tutki suuria maailmoja
Matkaa vaarallisten ja upeiden maisemien halki ja kohtaa monenlaisia olioita, hirviöitä ja pohjoisen jumalia Kratoksen ja Atreuksen etsiessä vastauksia.

Playstation 5:n pelinsisäiset ominaisuudet:

 • Immersiivisen kosketuspalautteen ja mukautuvien liipaisimien ansiosta voit tuntea matkasi pohjoisen maailmojen halki
 • Monisuuntaista 3D-ääntä hyödyntämällä voit kuulla vihollisten lähestymisen kaikista suunnista
 • Tarkan, runsaasti yksityiskohtia sisältävän grafiikan ansiosta voit ihastella kauniita ja eläväisiä maailmoja matkoillasi
 • Voit käyttää joko täyttä 4K-resoluutiota 30 fps:n kuvataajuudella tai dynaamisesti skaalautuvaa 4K-resoluutiota 60 fps:n kuvataajuudella

 • EAN
  711719410294
 • Formaatti
  Playstation 5
 • Ikäraja
  18