Hej:pure pure flower EdP 50ml
HEJ:PURE

Hej:pure pure flower EdP 50ml

34,90 €
698,00 €/l
 • Tuotetta saatavilla verkkokaupasta

Hej:pure on vastuullisesti tuotettu ja kestävästi kehitetty tuoksusarja. Hej:pure Pure Flower EdP on raikas, elegantti kukkaistuoksu naiselle. Tuoksu sisältää vastuullisesti hankittua damaskonruusuöljyä Bulgariasta paikallisia maanviljelijöitä tukien. Pakkausmateriaali on 98% kierrätettävää ilman muovikorkkia. Ulkopakkaus sekä lasipullo sisältää kierrätettyä materiaalia. Tuote on vegaaninen eli mikään tuoksuista ei sisällä eläinperäisiä aineosia eikä niiden johdannaisia. Tuoksu on hiilineutraali. Kompensoimme hiilidioksidi-päästömme vapaaehtoisesti tukemalla päästövähennyshankkeita.

 • Käyttäjäsegmentti sukupuolen mukaan
  Nainen
 • EAN
  4011700601028
 • Brändi
  HEJ:PURE
 • INCI
  ALCOHOL, FRAGRANCE (PARFUM), WATER (AQUA), HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, GERANIOL, CITRONELLOL, LINALOOL.
 • Tuotteen tyyppi
  Pumppu

Helposti syttyvä neste ja höyry. Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Voi aiheuttaa pitkäaikaisia haittavaikutuksia vesieliöille.

Jos tarvitaan lääkinnällistä apua,näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Lue merkinnät ennen käyttöä. Suojaa lämmöltä/kipinöiltä/avotulelta/kuumilta pinnoilta.-Tupakointi kielletty. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN:Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutinajan.Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti.Jatka huuhtomista. Hävitä sisältö/pakkaus...

Varmista tuotteen varoitusmerkinnät aina myös pakkauksesta.

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi