Hej:pure pure wood EdP 50ml
HEJ:PURE

Hej:pure pure wood EdP 50ml

34,90 €
698,00 €/l
  • Tuotetta saatavilla verkkokaupasta

Hej:pure on vastuullisesti tuotettu ja kestävästi kehitetty tuoksusarja. Hej:pure Pure Wood EdP on lämmin, puinen ja mehukas unisex-tuoksu. Tuoksu sisältää vastuullisesti hankittua vetiver-öljyä Haitilta paikallisia maanviljelijöitä tukien. Pakkausmateriaali on 98% kierrätettävää ilman muovikorkkia. Ulkopakkaus sekä lasipullo sisältää kierrätettyä materiaalia. Tuote on vegaaninen eli mikään tuoksuista ei sisällä eläinperäisiä aineosia eikä niiden johdannaisia. Tuoksu on hiilineutraali. Kompensoimme hiilidioksidi-päästömme vapaaehtoisesti tukemalla päästövähennyshankkeita.

  • EAN
    4011700601004
  • Brändi
    HEJ:PURE
  • INCI
    ALCOHOL, FRAGRANCE (PARFUM), WATER (AQUA), GERANIOL, METHYL 2-OCTYNOATE, CITRONELLOL.

Helposti syttyvä neste ja höyry. Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Voi aiheuttaa pitkäaikaisia haittavaikutuksia vesieliöille.

Jos tarvitaan lääkinnällistä apua,näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Lue merkinnät ennen käyttöä. Suojaa lämmöltä/kipinöiltä/avotulelta/kuumilta pinnoilta.-Tupakointi kielletty. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN:Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutinajan.Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti.Jatka huuhtomista. Hävitä sisältö/pakkaus...

Varmista tuotteen varoitusmerkinnät aina myös pakkauksesta.

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi