Hogwarts Legacy Switch-peli

Hogwarts Legacy Switch-peli

69,99 €
69,99 €/kpl
  • Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa

Hogwarts Legacy on mukaansatempaava avoimen maailman toimintaroolipeli, joka sijoittuu Harry Potter -kirjojen maailmaan. Lähde matkallesi tutuissa ja uusissa ympäristöissä, kun tutkit ja löydät maagisia olentoja, muokkaat hahmoasi ja valmistat taikajuomia, opettelet loitsimaan, kehität kykyjä ja tulet sellaiseksi velhoksi kuin haluat olla. Koe Tylypahka 1700-luvulla. Pelihahmosi on oppilas, jonka hallussa on avain muinaiseen salaisuuteen, joka uhkaa repiä koko velhomaailman kappaleiksi. Koe millaista on asua Tylypahkassa, kun hankit liittolaisia, taistelet mustia velhoja vastaan ja lopulta päätät koko velhomaailman kohtalon. Jälkeesi jää se, minkä olet itse luonut. Koe kirjoittamattomat tarinat.

Tutki avointa maailmaa
Velhomaailma odottaa sinua. Kulje vapaasti Tylypahkassa, Tylyahossa, Kielletyssä metsässä ja ympäröivillä alueilla.

Ole juuri sellainen noita tai velho kuin haluat
Opettele loitsuja, valmista taikajuomia, kasvata kasveja ja hoida maagisia olentoja matkasi varrella. Tule valituksi tupaasi, muodosta ihmissuhteita ja hio taitojasi tullaksesi sellaiseksi velhoksi tai velhottareksi kuin haluat olla.

Uusi velhomaailman seikkailu
Koe velhomaailma tutkimattomalla aikakaudella ja selvitä kätketty totuus sen menneisyydestä. Kohtaa peikkoja, mustia velhoja, hiisiä ja muita vastuksia ja lopulta vaarallinen pahuus, joka uhkaa koko velhomaailman kohtaloa.

  • EAN
    5051895415566
  • Formaatti
    Nintendo switch
  • Ikäraja
    12