ipuro lahjapakkaus huonetuoksu 50ml + kynttilä Time for a Hug
IPURO

ipuro lahjapakkaus huonetuoksu 50ml + kynttilä Time for a Hug

13,95 €
13,95 €/pak
 • Tuotetta saatavilla verkkokaupasta
 • Katso myymäläsaatavuus

ipuro lahjapakkaus jossa 50ml huonetuoksu sekä 125ml tuoksukynttilä. Time for a Hug tuotteissa on hento ja makea vaniljainen tuoksu. Päätuoksu: vanilja, appelsiini Pohjatuoksu: santelipuu, vanilja, myski Sydäntuoksu: Sokeri, sokerikakku, punaiset hedelmät Jokainen tuoksu on kehitelty Grassen kaupungissa, Ranskassa. Kaupunki on hajuvesiteollisuuden keskuspaikka. Kaikki Ipuro-tuotteet valmistetaan Euroopassa tarkan laadunvalvonnan alla. Tuoksuissa käytetään vain luonnollisia tai luontaisen kaltaisia korkealaatuisia tuoksuja ja aromeja. Huonetuoksun käyttö: 1. Poista tiiviste pullosta ja avaa korkki. 2. Laita korkin kauluri takaisin pulloon. 3. Lisää tuoksutikut pulloon. 4. Mitä enemmän tikkuja käytät, sitä voimakkaampi on tuoksu.

 • EAN
  4051281961425
 • Brändi
  IPURO
 • INCI
  LINALYL ACETATE, TETRAMETHYL ACETYLOCTAHYDRONAPHTHALENES,d,l-LIMONENE

Helposti syttyvä neste ja höyry. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.

Säilytä lasten ulottumattomissa. Lue merkinnät ennen käyttöä. Suojaa lämmöltä/kipinöiltä/avotulelta/kuumilta pinnoilta.-Tupakointi kielletty. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN:Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutinajan.Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti.Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu:Hakeudu lääkäriin. Hävitä sisältö/pakkaus alueellisten/kansallisten määräysten mukaisesti, ei saa hävittää kotitalousjätteenä.

Varmista tuotteen varoitusmerkinnät aina myös pakkauksesta.