JBL Live 460NC langattomat vastamelusankakuulokkeet pinkki
JBL Live 460NC langattomat vastamelusankakuulokkeet pinkki
JBL Live 460NC langattomat vastamelusankakuulokkeet pinkki
JBL Live 460NC langattomat vastamelusankakuulokkeet pinkki
JBL Live 460NC langattomat vastamelusankakuulokkeet pinkki
JBL Live 460NC langattomat vastamelusankakuulokkeet pinkki
JBL Live 460NC langattomat vastamelusankakuulokkeet pinkki
JBL Live 460NC langattomat vastamelusankakuulokkeet pinkki
JBL Live 460NC langattomat vastamelusankakuulokkeet pinkki
-69 %
Jbl

JBL Live 460NC langattomat vastamelusankakuulokkeet pinkki

30,00 €
30,00 €/kpl
Tuotteen 30 päivän alin hinta 99,99 € *norm. 99,99 €/kplTarjous voimassa 24.6.2024 – 12.8.2024.
 • Tuotetta ei saatavilla verkkokaupasta

* 30 päivän alin hinta ei pidä sisällään Plussa-, nippu- tai settitarjouksia.

Erinomainen äänentoisto on sinulle tärkeä, kuten myös oma tila. Aseta siis JBL Live 460NC -kuulokkeet korvillesi, niin voit saada molemmat. Suurilla 40 mm:n elementeillä varustetut JBL Live 460NC -kuulokkeet tarjoavat JBL-ominaissoinnin ja korostetun basson, joka tuo tehoa soittolistaasi. Ota mukautuva melunvaimennus käyttöön, jos kaipaat apua keskittymiseen, ja Smart Ambient, jos haluat säilyttää yhteyden ympäristöön. Tarvitsetko apua päivän askareisiin? Kysy neuvoa valitsemaltasi puheavustajalta käyttäen omaa ääntäsi tai napauttamalla kuulokkeen kupua. Ja jos otat käyttöön Hei Google -komennon, voit aktivoida JBL Live 460NC -kuulokkeiden toimintoja pelkällä äänelläsi. Taikaa!

Mukavat käyttää
Kuulokkeet ovat kevyet, ja pehmustettu sanka tekee niistä mukavat käyttää. Niiden toistoaika on jopa 50 tuntia ilman aktiivista melunvaimennusta. Niillä nautit täydellisistä stereopuheluista, minkä lisäksi niiden mukana toimitetaan irrotettava kaapeli, jonka avulla voit jatkaa musiikin toistoa myös akun loputtua. Kun et käytä Live 460NC -kuulokkeitasi, ne katkaisevat musiikin toiston automaattisesti ja jatkavat taas toistoa, kun laitat ne korvillesi. JBL Live 460NC -kuulokkeiden avulla voit rokata ja pysyä yhteyksissä. (*) Tukee vain Androidia. (**) Alexa-ominaisuudet edellyttävät tätä laitetta käytettäessä Android 6.0 -käyttöjärjestelmää tai uudempaa.

JBL:lle ominainen sointi
40 mm:n elementit ja sointi, joka on tuttu maailman kuuluisimmilta konserttiareenoilta.

Eristä melu tai salli taustaäänet. Valinta on sinun.
Mukautuvan melunvaimennuksen ansiosta voit eristäytyä melulta ja keskittyä musiikkiin. Ambient Aware -tekniikan avulla voit kävellä turvallisesti vilkkailla kaduilla voimistamalla taustaääniä. TalkThru-tekniikka taas vaimentaa musiikkia ja vahvistaa puhetta, jotta voit helposti jutella kuulokkeet päässä.

Kysy neuvoa käyttäen vain omaa ääntäsi
Kysy neuvoa valitsemaltasi puheavustajalta käyttäen omaa ääntäsi tai napauttamalla kuulokkeen kupua. Ota käyttöön ANC tai Ambiet Aware, tarkista akkukesto tai katkaise virta JBL Live 460NC -kuulokkeistasi helposti omalla äänelläsi Hei Google -komennon avulla. Uudessa JBL-sovelluksessa voit valita käyttöön haluamasi puheavustajan. (*) Tukee vain Androidia. (**) Alexa-ominaisuudet edellyttävät tätä laitetta käytettäessä Android 6.0 -käyttöjärjestelmää tai uudempaa.

Jopa 50 tunnin akkukesto ilman aktiivista melunvaimennusta
Rokkaa kaksi täyttä vuorokautta. Jos se ei riitä, käytä pikalatausta ja jatka. Live 460NC tarjoaa jopa 50 tuntia toistoaikaa ilman aktiivista melunvaimennusta, jopa 40 tuntia ANC kytkettynä ja 4 tunnin toistoajan latauksen vain 10 minuutissa! Irrotettavan audiokaapelin avulla voit jatkaa musiikin kuuntelua silloinkin, kun akku on tyhjä.

Täydellisiä hands-free-stereopuheluita
Pysy yhteyksissä ja hallitse puheluita korvakupissa olevien painikkeiden avulla. Mikrofonitekniikka mahdollistaa täydelliset stereopuhelut.

Monipisteyhteys
Mahdollistaa lähteen vaivattoman vaihtamisen Bluetooth®-laitteesta toiseen. Voit vaihtaa helposti lähteen tabletillasi pyörivästä videosta matkapuhelimeesi puhelun puhumista varten, eikä yksikään puhelu jää kuulematta.

Mukavasti istuva kankainen sanka
Live 460NC -kuulokkeet ovat erittäin mukavat tekstiilipäällysteisen sangan ja korvapehmusteiden ansiosta.

Automaattinen toisto ja tauko
Musiikin toisto keskeytyy automaattisesti, kun riisut kuulokkeet, ja jatkuu taas, kun asetat ne takaisin päähän. Sinun ei tarvitse edes ajatella asiaa.

Google Fast Pair -pariliitos
Googlen mahdollistaman nopean liittämisen ansiosta JBL Live 460NC -kuulokkeet muodostavat heti yhteyden Android-laitteeseesi. Voit myös muodostaa laiteparin useiden laitteiden kanssa napauttamalla laitteen näyttöä.

My JBL Headphones -sovellus
Kuulokkeiden pitäisi sopeutua sinuun, ei päin vastoin. JBL Live 460NC -kuulokkeiden äänentoistoa ja ominaisuuksia voi muokata maksuttomalla My JBL Headphones -sovelluksella: voit muuttaa taajuuskorjausasetuksia, valita haluamasi puheavustajan, määrittää Smart Ambient -asetuksesi ja paljon muuta.

Tekniset tiedot:

 • Elementin koko: 40 mm / 1,57 tuuman dynaaminen elementti
 • Taajuusvaste: 20 Hz – 20 kHz
 • Impedanssi: 32 ohmia
 • Herkkyys: 96 dB SPL @ 1 kHz / 1 mW
 • Äänenpaineen enimmäistaso: 92 dB
 • Mikrofonin herkkyys: -30 dBV @ 1 kHz / Pa
 • Bluetooth-versio: 5.0
 • Virtalähde: 5 V, 1 A
 • Akkutyyppi: Litiumioni-polymeeri (750 mAH, 3,7 V)
 • Latausaika: < 2 h tyhjästä täyteen
 • Musiikin toistoaika Bluetooth päällä ja aktiivinen melunvaimennus pois päältä: 50 tuntia
 • Musiikin Bluetooth-toistoaika ANC:llä: Jopa 40 h
 • Paino: 210 g
 • Pakkauksen sisältö: Live 460NC, audiokaapeli, C-tyypin latauskaapeli, takuu-/varoituskortti, pikaopas/turvallisuustiedote
 • Takuu 24 kk
 • EAN
  6925281981166
 • Brändi
  JBL
 • Tuotetyyppi
  Sankakuulokkeet
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi