JBL PartyBox 310 Bluetooth-kaiutin
JBL PartyBox 310 Bluetooth-kaiutin
JBL PartyBox 310 Bluetooth-kaiutin
JBL PartyBox 310 Bluetooth-kaiutin
JBL PartyBox 310 Bluetooth-kaiutin
JBL PartyBox 310 Bluetooth-kaiutin
JBL PartyBox 310 Bluetooth-kaiutin
JBL PartyBox 310 Bluetooth-kaiutin
JBL PartyBox 310 Bluetooth-kaiutin
JBL PartyBox 310 Bluetooth-kaiutin
JBL

JBL PartyBox 310 Bluetooth-kaiutin

579,90 €
579,90 €/kpl
 • Tuotetta saatavilla verkkokaupasta

Mahtava ääni, ällistyttävät valot sekä uskomaton teho erottavat tämän kaiuttimen muista. JBL PartyBox 310 -kaiuttimen kyky siirtää täydet bileet kannettavaan roiskeenkestävään äänentoistolaitteeseen on vertaansa vailla. Voit laittaa suosikkisoittolistojasi soimaan missä tahansa, aina illanvietosta kotona rannan tanssibileisiin. Koe mahtavia bileviboja 240-wattisella, JBL:lle ominaisella äänentoistolla sekä synkronoidulla, rytmiä tahdittavalla valospektaakkelilla. Kytkemällä virtajohdon voit pitää tunnelman katossa koko yön. Vaihtoehtoisesti voit rullailla leiritulelle ja hyödyntää kaiuttimen vaikuttavaa 18 tunnin akunkestoa. JBL PartyBox 310 -kaiuttimella laitat bileet käyntiin.

Tehokas JBL:lle ominainen soundi
Korttelin ympäri tai rannan poikki – anna bileidesi kuulua 240-wattisella JBL:lle ominaisella äänentoistolla. Laula, räppää ja näppäile – laita sitten bassonuppi kaakkoon ja katso, kuinka tanssilattia herää eloon.

Valoa yöhön
Lumoa yleisösi häikäisevällä dynaamisella rytmissä tanssivalla valospektaakkelilla. Hienovaraista sykettä ja tehokasta strobovälkyntää – valikoimasta löytyy tehoste jokaiseen tunnelmaan.

Pidä bileet käynnissä
Voit jatkaa aina ensimmäisestä esiintyjästä auringonnousuun asti ja myöhempäänkin 18 tuntia kestävällä musiikkia luukuttavalla akunkestolla. Haluatko bilettää pidempään? Sinun tarvitsee vain kytkeä JBL PartyBox 310 -kaiuttimen virtajohto pistorasiaan ja voit jatkaa tanssimista koko viikonlopun.

Mukaan kaikkialle. Bileet kaikkialla!
Miten niin vain klubeista löytyy mahtavaa äänentoistoa? Teleskooppikahvan sekä sisäänrakennettujen pehmeästi liukuvien pyörien ansiosta voit viedä bileet patiolta puistoon – ja kaikkialle siltä väliltä.

Laita vesikin väreilemään
Voit viedä kaiuttimen takapihan juhlista uima-allasbileisiin. Roiskeenkestävällä IPX4-suojalla varustettu JBL PartyBox 310 pitää musiikin soimassa – satoi tai paistoi.

Laita ääni kovalle. TODELLA kovalle
Liitä yhteensopivat kaiuttimet langattomasti TWS:n (True Wireless Stereo, joka tukee kahden kaiuttimen yhdistämistä Bluetooth-tekniikalla) avulla tai RCA-liitäntöihin kytkettävällä johdolla.

Bileet lähtevät käyntiin äänitehosteilla
Hauskasta tulee vieläkin hauskempaa äänitehosteilla, joita ei voi olla huomaamatta. Saat vieraasi hurraamaan ja nauramaan mukana valitsemalla paineilmatorven tai aplodit – tai jopa buuauksen.

DJ pimeässä
Bileet eivät pääty auringon laskiessa. JBL PartyBox 310 -kaiuttimen säätöpaneelissa on kätevä sisäänrakennettu taustavalaistus, joka syttyy pimeässä. Voit pitää musiikin soimassa ilman tarvetta taskulamppuun.

Kaiken takana on sovellus
Aina DJ-pöydältä chillaamaan puiden alle – bileet ovat hallinnassasi puhelimella käytettävällä PartyBox-sovelluksella. Kappaleiden vaihto, valotehosteiden muuntelu, karaokeominaisuuksien säätö ja kaikki muu sujuvat muutamalla napautuksella ja pyyhkäisyllä.

Pidä kiinni. Nosta äänen tasoa
Siirrä bileet seuraavalle tasolle – kirjaimellisesti. JBL PartyBox 310 voidaan kiinnittää useimpiin kaiutintelineisiin, joten nostamalla kaiutin korkealle paranee sekä näkyvyys että äänentoisto.´(Kaiutinteline ei sisälly pakkaukseen.)

Sisäänrakennetun karaoketilan ansiosta voit laulaa soolon – tai dueton
On tullut sinun hetkesi loistaa. Äänitulot mikrofonia ja kitaraa varten muuttavat minkä tahansa juhlan karaokebileiksi, ja sisäänrakennetun vokalistisäädön ansiosta äänesi kuulostaa samantien loistavalta.

Suoratoista kappaleitasi ihan omalla tavallasi
Yksittäisiä biisejä. Soittolistoja. DJ-miksauksia. Voit soittaa ihan mitä haluat ja ihan milloin haluat omalta älypuhelimeltasi tai joltain muulta Bluetooth-laitteelta. Et tarvitse muuta kuin musiikin – ja halun kuunnella sitä kovaa.

Paina soittolistojesi Toista-painiketta
Voit kuunnella omia suosikkikappaleitasi pyytämättä niitä erikseen. Sinun tarvitsee vain siirtää oma soittolistasi muistitikulle ja kiinnittää se sisäänrakennettuun USB-porttiin – ja sitten yksinkertaisesti soittaa lempikappaleitasi.

Sähköinen tunnelma
Takapihan pirskeistä varastohallibileisiin – PartyBox 310 toimii kaikkialla, mistä löytyy pistorasia. Bileet tien päällä? Kytke kaiutin autoon, matkailuautoon tai bilebussiin ja pidä tunnelma koholla niin kauan kuin jengi jaksaa tanssia.

Tekniset tiedot:

 • Kaiutinelementit: 2 x 176 mm:n basso + 2 x 65 mm:n diskantti
 • Kokonaisantoteho: 240 W RMS
 • Taajuusvaste: 45 Hz – 20 kHz (-6dB)
 • Signaali/kohina: > 80 dBA
 • Bluetooth®-versio: 5.1
 • Bluetooth-kantama: Noin 10 m
 • USB-muoto: FAT16, FAT32
 • USB-tiedoston muoto: mp3, wma, waw
 • Akun tyyppi: Litiumioni 72 Wh
 • USB-lähtö: 5 V / 2,1 A
 • Digitaalinen tulo: Bluetooth/USB-9dBFS
 • Akun latausaika: <3.5 tuntia
 • Akun kesto: <18 tuntia
 • Laitteen mitat (L x K x S): 325.6 x 687.7 x 367.8mm
 • Nettopaino: 17.42 kg
 • Pakkauksen sisältö: JBL Party Speaker 310 -kaiutin, pikaopas, takuukortti, turvallisuustiedote, verkkovirtajohto
 • Takuu 24 kk

 • EAN
  6925281973918
 • Brändi
  JBL
 • Langaton
  Kyllä
 • Tuotetyyppi
  Langattomat kaiuttimet
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi