JBL Quantum Duo pelikaiuttimet
JBL Quantum Duo pelikaiuttimet
JBL Quantum Duo pelikaiuttimet
JBL Quantum Duo pelikaiuttimet
JBL Quantum Duo pelikaiuttimet
JBL Quantum Duo pelikaiuttimet
JBL Quantum Duo pelikaiuttimet
JBL Quantum Duo pelikaiuttimet
JBL Quantum Duo pelikaiuttimet
JBL Quantum Duo pelikaiuttimet
JBL Quantum Duo pelikaiuttimet
-39 %
Jbl

JBL Quantum Duo pelikaiuttimet

60,00 €
60,00 €/kpl
Tuotteen 30 päivän alin hinta 99,00 € *norm. 99,00 €/kplTarjous voimassa 24.6.2024 – 12.8.2024.
 • Tuotetta ei saatavilla verkkokaupasta

* 30 päivän alin hinta ei pidä sisällään Plussa-, nippu- tai settitarjouksia.

Nosta tasoa tehokkailla JBL Quantum Duo -PC-pelikaiuttimilla. Uppoudu syvemmälle toimintaan uskomattoman äänen ja ainutlaatuisten valotehosteiden siivittämänä. Havaitse helposti, mistä päin sinua tulitetaan, kuule sinua kohti hiipivät viholliset ja tunne räjähtävä toiminta kehossasi. Tästä pitävät huolen JBL:n pelaamiseen kehitetty Surround Sound -äänentoisto ja Dolby Digital – ja kaiuttimet myös häikäisevät upealla ulkonäöllään. Näkyvillä olevat elementit ja diskanttielementit takaavat uskomattoman kirkkaan äänenlaadun ja pitävät huolta siitä, ettei sinulta jää enää yksikään askel, laukaus tai hyppy huomaamatta. Lisäksi erilaiset värien esiasetukset ja valaistuskuviot tekevät kaiuttimista persoonalliset ja takaavat, ettei pelaaminen ole koskaan tuntunut yhtä todelliselta.

JBL QuantumSOUND Signature
Hiiviskelyä tai äänekkäitä räjähdyksiä – JBL QuantumSOUND Signature tekee jokaisesta tilanteesta eeppisen ja tehostaa jokaisen pelaajan suoritusta. Pitkäiskuiset 2,5 tuuman neodyymielementit ja diskanttielementit tuottavat JBL:n audiologien erityisesti pelaamiseen kehittämää ja säätämää ääntä. Ja Surround Sound -äänentoistoteknologiamme yhdessä Dolby Digitalin kanssa luo erittäin aidon tuntuisen äänimaailman. Voit siis uppoutua täysin pelaamiseen, ja koska kuulet jokaisen sinua lähestyvän vihollisen, sinun on myös helppoa voittaa.

Koe jokainen yksityiskohta
Uskomattoman kirkkaan äänen sekä tehokkaan ja voimakkaan basson ansiosta sinulta ei jää enää yksikään luoti, soralla otettu askel tai viimeinen kuolinvaikerrus huomaamatta. Tämä on näkyvillä olevien elementtien ja taaksepäin suunnattujen bassoporttien ansiota.

Mukautettavat valot
Nosta pelivälineesi uudelle tasolle upeilla valotehosteilla, jotka tempaisevat sinut syvemmälle toimintaan. JBL Quantum Duo -PC-pelikaiuttimissa on valmiina erilaisia värien esiasetuksia ja valaistuskuvioita. Voit luoda haluamasi tunnelman helposti valojen ohjauspainikkeella.

Näe rytmi
Audio Sync mahdollistaa valojen ja rytmin synkronoinnin, joten et ainoastaan kuule suosikkimusiikkiasi vaan myös näet sen. Visualisoi musiikkisi ja luo haluamasi tunnelma valitsemalla joko Wave- tai Flowvalaistuskuvio. Tai voit myös kokeilla Solid-asetusta millä tahansa haluamallasi värillä.

Bluetooth langattomaan musiikin suoratoistoon
Nauti langattomasta äänen suoratoistosta integroidun Bluetoothin avulla.

Heti käyttövalmiit kaiuttimet intuitiivisilla käyttöpainikkeilla
Kaiuttimet eivät vaadi erityistä asennusta. Heti käyttövalmiit JBL Quantum Duo -PC-pelikaiuttimet tekevät jokaisesta pelikokemuksesta paremman. Intuitiivisten käyttöpainikkeiden ansiosta voit muuttaa äänenvoimakkuutta ja valoja vaivattomasti ilman, että keskittymisesi herpaantuu.

Yhteensopivat kaikkien pelijärjestelmien kanssa
Voit yhdistää JBL Quantum Duo -PC-pelikaiuttimet vaivattomasti mihin tahansa järjestelmään Audio-tuloliitännän ja USB:n välityksellä. Täysin yhteensopivat PC:n, Macin, Windowsin ja pelikonsoleiden kanssa.

Ominaisuudet:
 • Elementit: 2,5 tuuman bassoelementti + 0,75 tuuman diskanttielementti
 • Nimellislähtöteho: 20 W RMS
 • Taajuusvaste: 60 Hz – 20 kHz
 • Signaali-kohinasuhde: > 80 dB
 • Bluetooth-versio: 4.2
 • Mitat (L x K x S): 89 x 210 x 176 mm per yksikkö
 • Paino: 2,8 kg
 • Pakkauksen sisältö: JBL Quantum Duo, Audiotulo-1.5m-kaapeli, USB-1.5m-kaapeli, Virtajohto 1.5m, Takuukortti, Pikaopas
 • Takuu 24 kk
 • EAN
  6925281964985
 • Brändi
  JBL
 • Tuotetyyppi
  Tietokonekaiuttimet
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi