LEGO 2K Drive Switch-peli

LEGO 2K Drive Switch-peli

45,00 €
45,00 €/kpl
  • Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa

Tervetuloa Bricklandiaan, valtavaan avoimen maailman LEGO®-ajoseikkailuun. Kilpaile missä tahansa, pelaa kenen tahansa kanssa, rakenna unelmiesi menopeli ja päihitä vastustajasi ansaitaksesi himoitun Sky Trophy -pokaalin! LEGO 2K Drivessa pääset kaahaamaan vapaasti mutkittelevilla kilparadoilla, mutaisessa maastossa ja avomerellä muuntuvalla ajoneuvollasi. Tutki Bricklandian laajaa maailmaa, esittele ajotaitojasi ja rakenna ajoneuvojasi palikka palikalta!HUOM. Paketissa vain latauskoodi Nintendo eShopiin. EI sisällä pelikorttia.

Täydellinen LEGO-ajokokemus
Hyppää rattiin ja valmistaudu tutkimaan avointa maailmaa ja osallistumaan repäiseviin kisoihin! Läpäise jännittävä tarinatila, osallistu yksittäisiin kisoihin tai sarjaturnauksiin ja pidä hauskaa hulvattomissa minipeleissä. Opi driftaamaan, boostaamaan ja käyttämään tehosteita päihittääksesi vastustajasi!

Palkintona Sky Trophy
Tarinatilassa kehityt vasta-alkajasta kuuluisaksi rallimestariksi kilpailemalla karismaattisia kilpakumppaneita vastaan. Jokainen voitto parantaa sijoitustasi ja tuo sinut lähemmäksi pahamaineista Shadow Z:aa.

Tutki avointa maailmaa
Lähde tutkimusmatkalle Bricklandian avaraan ja eloisaan maailmaan, joka on täynnä värikkäitä hahmoja ja eriskummallisia tehtäviä. Kiidä rehevien peltojen ohi Turbo Acresin kivetyksellä, lähde maastoon Big Butte Countyn aavikoille, risteile Prospecto Valleyn kuvankauniiden vesistöjen läpi ja paljon muuta.

Päästä luovuutesi valloilleen
Ajoneuvojen rakentaminen autotallissa käy helposti palikoilla. Rakenna uusia autoja ja veneitä puhtaalta pöydältä, muokkaa kokoelmaasi keräämiäsi ajoneuvoja tai rentoudu muiden rakentamien luomusten parissa ja vie taideteoksesi koeajelulle!

Pelaa muiden kanssa kotona ja verkossa
Tutki Bricklandiaa jaetulla näytöllä ja liity kilpakumppaneidesi joukkoon verkossa!

  • EAN
    5026555070621
  • Formaatti
    Nintendo switch
  • Ikäraja
    7