LEGO Brawls PS5-peli

LEGO Brawls PS5-peli

34,99 €
34,99 €/kpl
 • Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa
 • Katso myymäläsaatavuus

Loihtikaa henkiin äärimmäiset minifigutappelijat ja mäiskikää tienne halki kaikkien suosittujen LEGO-teemojen tässä ensimmäisessä LEGO-universumiin sijoittuvassa yhteistyössä pelattavassa tappelupelissä. Pelaa kotona ystävien kanssa tai ympäri maailmaa olevien ihmisten kanssa ja katso, miten pärjäät muihin verrattuna. Suunnittele oma huikea LEGO-minifiguurisankari, jolla on uniikki tyyli, strategia ja luonne. Kaktus, jolta löytyy asennetta? Ärhäkkä talkkarininja, jolla nyt sattuu olemaan taistelukanoja? Lekaa heilutteleva pelle, jolla on jotain hampaankolossa? Mikä ettei – anna mielikuvituksesi laukata vapaana!

Taistele eeppisissä LEGO-teemoissa
Aina Barracuda Bayn piraattien rannoilta Ninjago® Seaboundin vettä täynnä oleviin luoliin, tomuisiin villin lännen saluunoihin ja myyttiseen Monkie Kidin viidakkoon, kaikki tykkäämäsi LEGO-teemasi toimivat taisteluareenoina. Kerää avattavia minifiguureja, tehosteita ja emoteja matkasi varrella.

Pelaa ystäviesi kanssa eri pelialustojen välillä
Muodosta tiimi ja taistele 4-vastaan-4, juhli ystävien kanssa tai pelaa battle royale -tyylistä pelitilaa, missä jokainen pelaaja vastaa itsestään. Kun pelissä on useita pelitiloja, kentissä on uniikkeja haasteita ja voittoehtoja.

Maailmanlaajuiset huippupistetilastot
Kuinka kova olet? Taistele tiesi huipulle ja seuraa, miten vertaudut maailman muihin pelaajiin. Onko sinusta tulemaan parhaaksi?

 • EAN
  3391892022629
 • Formaatti
  Playstation 5
 • Ikäraja
  7