LEGO Disney Princess 43196 Bellen ja hirviön linna
LEGO

LEGO Disney Princess 43196 Bellen ja hirviön linna

99,99 €
99,99 €/kpl
  • Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa
  • Katso myymäläsaatavuus

Taiat ja mysteerit odottavat Disneyn Kaunottaren ja Hirviön faneja tämän yksityiskohtaisen LEGO® ǀ Disney Bellen ja Hirviön linna (43196) setin parissa. Linnan lisäksi setissä on painetut kuvaohjeet, ja saatavilla on myös digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet. LEGO Building Instructions sovelluksen avulla nuoremmatkin rakentajat tuntevat olevansa mestarirakentajia... upeaa!
Upeat hahmot innostavat leikkimään
Tässä yksityiskohtaisessa setissä on Disneyn Hirviö (voit muuttaa Hirviön prinssiksi vaihtamalla hahmon pään) ja 2 Belle-mininukkehahmoa sekä Filip-hevonen, jolla Belle voi ratsastaa. Mukana on myös 6 muuta Kaunottaresta ja Hirviöstä tuttua LEGO hahmoa. Setti sisältää monta hauskaa juttua leikkien aloittamiseen, ne innostavat lapsia sukeltamaan omaan taianomaiseen ja seikkailuja tulvivaan mielikuvitusmaailmaansa.
Jännittäviä ja hauskoja roolileikkejä
Lapset voivat leikkiä Disneyn prinsessasatuja tämän rakennettavan lelusetin parissa. Linnaa voi käyttää erillisenä leluna tai yhdessä muiden LEGO settien kanssa, jolloin tarinat saavat uusia käänteitä. Mainio trendikäs ja ainutlaatuinen lahja nuorille faneille.

  • EAN
    5702016916447
  • Brändi
    LEGO