LEGO Disney Princess43202Madrigalien talo
LEGO

LEGO Disney Princess43202Madrigalien talo

49,99 €
49,99 €/kpl
  • Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa
  • Katso myymäläsaatavuus

Kaikenikäiset Disneyn Encanto-fanit ihastuvat tähän värikkääseen LEGO® ǀ Disney Madrigalien talon (43202) leikkisettiin. Talossa on 3kerrosta, ja setin mukana on tarra-arkki koristeluun sekä painetut rakennusohjeet. Digitaaliset Instructions PLUS ohjeet ovat saatavilla LEGO Building Instructions sovelluksessa, jossa malleja voi zoomata, kiertää ja tutkia. Ohjatun rakennusprosessin avulla nuoretkin rakentajat tuntevat olevansa mestarirakentajia... upeaa!
Leikkejä koko päiväksi
Tämä rakennettava lelu innostaa loputtomien leikkien pariin. Taianomaiset värit, toiminnot ja yksityiskohdat kiehtovat lapsia. Setti on pullollaan mielikuvitusleikkeihin innostavia tarvikkeita – mukana muun muassa haitari, gramofoni ja sateenvarjo. Tuote soveltuu omatoimisiin leikkeihin, ja sen voi yhdistää muihin LEGO ǀ Disney setteihin (myydään erikseen).
Elokuvasta tuttuja hahmoja
Tämän LEGO ǀ Disney setin mukana tulee 2mininukkehahmoa ja 1mikronukkehahmo – Disneyn Abuela, Mirabel ja Antonio. Mukanamyös vesisian ja perhosenLEGO hahmot. Ensiluokkainen setti on upea lahja trendejä seuraaville lapsille.

  • EAN
    5702017100081
  • Brändi
    LEGO