LEGO Friends 41713 Olivian avaruusakatemia
LEGO

LEGO Friends 41713 Olivian avaruusakatemia

69,99 €
69,99 €/kpl
  • Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa

Astronauttileikeistä pitävien lasten mielikuvitus nousee stratosfäärisiin korkeuksiin Olivian avaruusakatemian (41713) parissa. 8vuotta täyttäneet lapset valmistautuvat LEGO® Friends hahmojen kanssa avaruusseikkailuihin. Setti on täynnä aitoja yksityiskohtia aina avaruusaluksen ohjausraketeista virtuaalitodellisuuden simulaattoriin. Leikin lomassa lapset oppivat uutta hauskalla tavalla. Kaikki avaruusakatemian kuvitukset ovat tieteellisesti tarkkoja, ja luokkahuoneen valkotaululla on ihan oikean avaruuslennon yhtälöitä.
Opettavainen lelu uteliaisuuden nälkään
Tämä LEGO avaruussukkulan pienoismalli on nappivalinta avaruusaiheisista leikeistä pitäville lapsille. Rahtitilan saranoidut ovet avautuvat kuin oikeassa avaruussukkulassa. Kun mininuket kiinnittää Canadarm-nosturiin, tutkimusmatka avaruuteen voi alkaa. Avaruusakatemiasta löytyy puolestaan teleskooppi, moniakselinen harjoituslaite, ohjauskeskus ja avaruusgalleria Auringon, Maan ja Kuun kiertoratoineen.
Rakentelun uusi ulottuvuus
Tiedeaiheisen lelun pakkaus sisältää digitaaliseen aikaan sopivat ohjeet. Interaktiivisten ohjeiden avulla lapset voivat zoomata, kiertää ja tutkia malliaan 3D-näkymässä rakentelun aikana.

  • EAN
    5702017154121
  • Brändi
    LEGO