LEGO Friends 41723 Donitsikahvila
LEGO Friends 41723 Donitsikahvila
LEGO Friends 41723 Donitsikahvila
OUTLET
LEGO

LEGO Friends 41723 Donitsikahvila

8,00 €
8,00 €/kpl
Tuotteen 30 päivän alin hinta 8,00 € *
  • Tuotetta saatavilla verkkokaupasta

* 30 päivän alin hinta ei pidä sisällään Plussa-, nippu- tai settitarjouksia.

Pienet jauhopeukalot 4-vuotiaasta alkaen ihastuvat LEGO® Friends Donitsikahvila 41723 rakennussetin tarinoihin. Lelun parissa lasten mielikuvitus ja luovuus lähtevät lentoon. Lapset opettelevat rakentamaan taiteellisen Liannin ja leipomisesta pitävän Leon seurassa. Optimistinen ja innokas Liann on loistokaveri Leolle, joka on juuri muuttanut kaupunkiin. Mukana myös tarvikkeita, kuten kulho, marjoja, kuppi, 3donitsia, mehua, leikkirahaa, 2tuolia ja pöytä. Lapset oppivat uutta herkkujen valmistelun ja rakentelun lomassa.
Innosta uusia rakentelijoita
LEGO 4+ settien parissa lapset voivat uppoutua nopeaan ja hauskaan rakennuselämykseen. Mukana on aloituspalikka, josta donitsikahvilan rakentelu on näppärä aloittaa. LEGO Builder sovellus opastaa sekä sinua että lastasi intuitiivisessa rakennuselämyksessä. Voit zoomata ja käännellä malleja 3D-näkymässä, tallentaa settejä ja seurata edistymistä.
Heartlake Cityn uusi sukupolvi
Lapset saavat uusia ystäviä ja tutustuvat jännittäviin paikkoihin LEGO Friends maailmassa, jossa voi uppoutua oikeasta elämästä tuttuihin tarinoihin.

  • CE-merkki
    Kyllä
  • EAN
    5702017398853
  • Brändi
    LEGO
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi