Madison E-Atlantis 28" 7-V 50cm sähköpyörä antrasiitti
Madison E-Atlantis 28" 7-V 50cm sähköpyörä antrasiitti
Madison E-Atlantis 28" 7-V 50cm sähköpyörä antrasiitti
Madison E-Atlantis 28" 7-V 50cm sähköpyörä antrasiitti
-14 %
MADISON

Madison E-Atlantis 28" 7-V 50cm sähköpyörä antrasiitti

2 299,00 €
2 299,00 €/kpl
norm. 2 699,00 €/kplTuotteen 30 päivän alin hinta 2 699,00 € *Tarjous voimassa 17.3.2024 – 14.5.2024.
 • Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa

* 30 päivän alin hinta ei pidä sisällään Plussa-, nippu- tai settitarjouksia.

Atlantis on moderni sähköpyörä joka hydroformatun alumiinirungon ansiosta erittäin kevyt ja jämäkkä. Rentoa ajoasentoa saat helposti säädettyä omaan ajotyyliin parhaiten sopivaksi. Pyörässä on Shimano Nexus 7- vaihteisto jalkajarrulla sekä hydraulinen Shimano MT200 -levyjarru edessä.
Premium tason mukava ergo -istuin, ergonomiset kädensijat sekä non slip -polkimet sopivat täydellisesti sähköpyörään, jolla ajetaan pidempiä matkoja. Kirkkaat Led-valaisimet edessä ja takana ottavat virran suoraan käyttöakusta ja syttyvät tankokytkimestä napin painalluksella.
Pistosuojatut CST Otis- renkaat rullaavat kevyesti ja suunniteltu toimimaan erityisesti vauhdikkaammin ajettavalla sähköpyörällä. Runkolukko suojaa pyörääsi varkailta. Mahtava kumppani monikäyttöistä, laadukasta ja ennen kaikkea tyylikästä sähköpyörää arvostavalle!
Sähköavustusjärjestelmä
Madisonissa käytetty Shimano Steps E5000 on kompakti, erittäin kevyt ja luotettava sähköavustusjärjestelmä. Steps -näyttö on selkeä ja helppokäyttöinen.

Keskiöön sijoitettu momentintunnistimella varustettu moottori on painopisteeltään optimaalinen ja seuraa saumattomasti käyttäjänsä ajoa antaen kevyen sekä luonnollisen ajotuntuman. Vääntävä 40 nm moottori kuljettaa miellyttävän tasaisesti kaikissa olosuhteissa jopa yli 125 km matkoja yhdellä latauskerralla.

Laadukas Shimano akku on uskomattoman pitkäikäinen. Yli 1000 latauskertaa ilman merkittävää latauskapasiteetin häviötä. Akku on erittäin helppo irrottaa.

LUOTETTAVAA TEKNIIKKAA
Jokainen Madison komponentti on tarkoin valittu ja testattu. Pyörän alumiinikammet, kaksoisseinämävanteet, navat, keskiö ja muut osat ovat kaikki laadukkaita ja lisäävät käyttömukavuutta.

VALMIIKSI VARUSTELTU
Pyörässä on kevyet Alumiiniset lokasuojat, Atran Velo -tavarateline, säädettävä seisontatuki, soittokello ja heijastimet vakiovarusteena.

TURVALLINEN VALINTA
Madison on kotimainen pyörämerkki. Sähköpyörät on suunniteltu ja valmistettu pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Kaikilla pyörämalleilla on 12 vuoden runkotakuu ja 2 vuoden takuuaika muilla komponenteilla.

Käyttäjäkokosuositus: 160-175cm
Väri: Antrasiitti matta
Runkomateriaali: Alumiini 6061
Runkokorkeus: 50cm
Moottori: Shimano STePS E5000 keskiövetoinen avustusjärjestelmä
Akku: Shimano BT-E6000 418W. Latausaika n.4 h täyteen lataukseen. Akun kesto yli 1000 latauskertaa ilman merkittävää varauksen alenemista.
Käyttömatka: jopa yli 125 km
Vaihteisto: Shimano Nexus 7
Jarrut: Jalkajarru sekä Shimano BR-MT200 hydraulinen levyjarru edessä
Vanteet: Kaksoisseinämä alumiini 28”
Renkaat: CST Otis pistosuojattu 47-622
Istuin: Selle Royal Sfera
Ohjaintanko: MDN 620mm alumiini
Ohjainkannatin: MDN 90 mm sääd. 31,8mm
Lukko: AXA Solid plus
Paino: 24,9kg Huom! paino ajovalmiina ja varusteltuna

Madison pyörät toimitetaan mahdollisimman korkealla koontiasteella laatikossa ohjaustanko käännettynä ja polkimet irrotettuna. Lasten pyörissä myös ohjaintanko ja istuinputki on irrotettu kuljetuksen helpottamiseksi. Pyörän mukana tulee käyttöopas, jonka avulla käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Käyttöopas ja tangon tarkistusohje tulee lukea huolellisesti. Lisätietoa ja koontivideoita löydät Madison.fi sivuilta.
https://madison.fi/takuu-ja-huolto/pyoran-kayttoonotto-ja-ajokuntoon-asennus/
Varmista huolellisesti, että ohjauslaitteen komponentit ja polkimet on kiristetty asianmukaisesti. Jarrujen sekä voimansiirron säädöt ja rajoittimet tulee tarvittaessa säätää. Tarkasta ja kiristä huolellisesti muut komponentit pyörän kestävyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Madison pyörillä on jopa 12 vuoden runkotakuu ja 2 vuotta muilla komponenteilla.

 • EAN
  6418641070001
 • Brändi
  MADISON
 • Jarrut
  Jalkajarru + shimano mt200 levyjarru etu
 • Käyttötarkoitus
  Sähköpyörät
 • Rengaskoko
  28"
 • Runkomateriaali
  Alumiini
 • Vaihteet
  Shimano nexus 7
 • Väri
  Harmaa
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi