Madison Rage 24" 3-V polkupyörä grafiitti
Madison Rage 24" 3-V polkupyörä grafiitti
MADISON

Madison Rage 24" 3-V polkupyörä grafiitti

479,00 €
479,00 €/kpl
 • Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa

Täysin uudistunut Rage 24 on nuorison oma suosikkimalli, jossa loistava hinta -laatusuhde.
Ragen vaihteistona Shimano Nexus 3 perinteisellä jalkajarrulla sekä tehokas Logan -levyjarru edessä. Zoom -joustohaarukka tasoittaa menoa maastossa ja pompuissa. Leveät Mitas Ocelot -renkaat rullaavat kevyesti ja tarjoavat varman pidon kaikissa olosuhteissa.
Kulutusta kestävät Selle -istuin, Herrmans -kädensijat ja flat-polkimet soveltuvat täydellisesti sporttisempaan nuorten pyörään, joka on kovassa käytössä. Leveähkö "oversize" -ohjaintanko tuo varmuutta ja lisää vakautta ajamiseen.
Kaikki rungon ja komponenttien mitoitukset on optimoitu nuorelle pyöräilijälle. Tasokkaalla Ragella nuori aidosti nauttii pyöräilystä. Käyttäjäkokosuositus noin 125 - 145cm pyöräilijälle.
Luotettavaa tekniikkaa
Jokainen Madison komponentti on tarkoin valittu ja testattu. Pyörän kammet, kaksoisseinämävanteet, navat, keskiö ja muut osat ovat kaikki laadukkaita ja kestävät käytössä.
Valmiiksi varusteltu
Ragessa on pikalokasuojat, säädettävä seisontatuki, soittokello ja heijastimet vakiovarusteena. Pyörää on helppo varustella oman käyttötarpeen mukaan valmiiden asennuspaikkojen ansiosta.
Turvallinen valinta
Madison on kotimainen pyörämerkki. Pyörät on suunniteltu ja valmistettu pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Kaikilla pyörämalleilla on 12 vuoden runkotakuu ja 2 vuoden takuuaika muilla komponenteilla.
Väri: Matta grafiitti
Runkomateriaali: HiTen, MDN sport design
Runkokorkeus: 30cm
Etuhaarukka: Zoom CH-327 DB
Vaihteisto: Shimano Nexus 3
Jarrut: Jalkajarru, Logan -levyjarru 160mm
Vanteet: MDN Kaksoisseinämä alumiini 24”
Renkaat: Mitas Ocelot V85 24”x2,10
Istuin: Selle monte grappa jr.
Ohjaintanko: MDN Oversize 31,8, 620mm
Ohjainkannatin: Leadtec A-Head set 45mm
Kädensijat: Herrmans DD27
Kampisarja: 36T, 152 mm kampi ketjuohjurilla
Polkimet: MDN MTB flat
Lokasuojat: MDN sport MTB
Lukko: -
Muuta: Säädettävä seisontatuki, heijastimet, soittokello
Paino: 14,5 kg Huom! paino ajovalmiina ja varusteltuna
Kokosuositus: 125–145cm
Madison pyörät toimitetaan mahdollisimman korkealla koontiasteella laatikossa ohjaustanko käännettynä ja polkimet irrotettuna. Lasten pyörissä myös ohjaintanko ja istuinputki on irrotettu kuljetuksen helpottamiseksi. Pyörän mukana tulee käyttöopas, jonka avulla käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Käyttöopas ja tangon tarkistusohje tulee lukea huolellisesti. Lisätietoa ja koontivideoita löydät Madison.fi sivuilta.
https://madison.fi/takuu-ja-huolto/pyoran-kayttoonotto-ja-ajokuntoon-asennus/
Varmista huolellisesti, että ohjauslaitteen komponentit ja polkimet on kiristetty asianmukaisesti. Jarrujen sekä voimansiirron säädöt ja rajoittimet tulee tarvittaessa säätää. Tarkasta ja kiristä huolellisesti muut komponentit pyörän kestävyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Madison pyörillä on jopa 12 vuoden runkotakuu ja 2 vuotta muilla komponenteilla.

 • EAN
  6418641069661
 • Brändi
  MADISON
 • Jarrut
  Jalkajarru + logan mek. Levyjarru
 • Käyttötarkoitus
  Maastopyörät
 • Rengaskoko
  24"
 • Runkomateriaali
  Hiten
 • Vaihteet
  Shimano nexus 3
 • Väri
  Musta