My Universe: Puppies & Kittens Nintendo Switch -peli

My Universe: Puppies & Kittens Nintendo Switch -peli

3,00 €
3,00 €/kpl
  • Tuotetta ei saatavilla verkkokaupasta
Pienet karvaiset ystäväsi tarvitsevat sinua ja rakkauttasi kasvaakseen ja kukoistakseen. Adoptoi suloisia koiranpentuja ja kissanpentuja ja huolehdi niistä kuin oikeista pennuista erilaisten minipelien ja aktiviteettien avulla.

Kissanpentu, pentu tai jopa molemmat
Uudet kumppanisi odottavat, että otat ne kotiin ja annat niille rakkautta. Auta niitä kasvamaan huolehtimalla niistä päivittäin ja kouluttamalla ne kunnolla, jotta niistä tulee hyvin käyttäytyviä pentuja. Älä unohda antaa niille paljon syliä ja leikkiä niiden kanssa usein. Jokainen eläin on ainutlaatuinen ja sillä on oma persoonallisuutensa ja mieltymyksensä, joten kuuntele eläintäsi ja sen tarpeita, niin se antaa sen sinulle takaisin tulemalla uskollisimmaksi ystäväksi. Voit jopa opettaa lemmikillesi temppuja ja kouluttaa niitä osallistumaan kilpailuihin, joissa voit avata palkintoja ja uusia lisävarusteita.

Vie koiranpentusi ulos
Tapaa muita lemmikkejä ulkoiluttaessasi eläintäsi, jotta se saa nelijalkaisia ystäviä, joiden kanssa leikkiä, ja saat neuvoja muilta omistajilta kasvattaaksesi pennun hyvin.
  • EAN
    3760156488837
  • Formaatti
    Nintendo switch
  • Ikäraja
    3
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi