OBH Nordica Easy Fry & Grill 3-in-1 FW2018S0 airfryer
OBH Nordica Easy Fry & Grill 3-in-1 FW2018S0 airfryer
OBH Nordica Easy Fry & Grill 3-in-1 FW2018S0 airfryer
OBH Nordica Easy Fry & Grill 3-in-1 FW2018S0 airfryer
OBH Nordica Easy Fry & Grill 3-in-1 FW2018S0 airfryer
OBH Nordica Easy Fry & Grill 3-in-1 FW2018S0 airfryer
OBH Nordica Easy Fry & Grill 3-in-1 FW2018S0 airfryer
OBH Nordica Easy Fry & Grill 3-in-1 FW2018S0 airfryer
OBH Nordica Easy Fry & Grill 3-in-1 FW2018S0 airfryer
OBH Nordica Easy Fry & Grill 3-in-1 FW2018S0 airfryer
OBH Nordica Easy Fry & Grill 3-in-1 FW2018S0 airfryer
OBH Nordica Easy Fry & Grill 3-in-1 FW2018S0 airfryer
Obh Nordica

OBH Nordica Easy Fry & Grill 3-in-1 FW2018S0 airfryer

249,90 €
249,90 €/kpl
 • Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa
Testivoittaja!
OBH Nordica Easy Fry & Grill Steam+ 3-in-1 -airfryer valittiin parhaaksi TEK.NO:n testissä mm. seuraavin kommentein: Erittäin monipuolinen: paistaa, höyryttää ja grillaa. Paljon lisävarusteita. Testin hiljaisin. Helppo käyttää.

Easy Fry & Grill Steam + on Airfryereiden huippuluokkaa
Sen avulla valmistat monipuolisia ja terveellisiä aterioita helposti ja nopeasti. Innovatiivisessa 3-in-1-laitteessa on peräti kolme toimintoa: se friteeraa, höyryttää tai grillaa ruoan.

Friteeraa terveellisemmin – pienellä määrällä tai ilman öljyä
Easy Fry & Grill Steam + kypsentää ainekset kiertävällä kuumalla ilmalla, minkä ansiosta kokonainen ateria ja herkulliset friteeratut suosikkiruoat valmistuvat vain pienellä määrällä tai kokonaan ilman öljyä. Kuuman ja nopeasti virtaavan ilman ansiosta ruoka tulee päältä rapeaksi ja jää sisältä mehukkaaksi, kuten perinteisesti friteerattaessa, mutta melkein ilman mitään lisättyä rasvaa. Koska ruoanvalmistuksessa tarvitaan jopa 99 % vähemmän rasvaa*, air fryer sopii erityisen hyvin terveystietoisille kokeille.

Höyrytys säilyttää ravintoaineet
Laitteen höyrytystoiminto sopii erinomaisesti vaikkapa riisille, vihanneksille, viljalle, kalalle ja broilerille. Kun ainekset kypsennetään höyryttämällä, niiden ravintoarvot ja maut säilyvät paremmin. Raaka-aineet pysyvät maukkaina, napakoina ja luonnollisen värisinä. Elintärkeät vitamiinit eivät hajoa, vaan säilyvät ruoassa. Höyrytys sopii erinomaisesti vegaanien ja kasvissyöjien ruokavalioon. Höyrytystoimintoa varten laitteessa on helposti irrotettava 1,1 litran vesisäiliö, joka riittää jopa 85 minuutin yhtäjaksoiseen höyryttämiseen. Näyttöpaneeli ilmoittaa, kun on aika lisätä vettä tai säiliö kannattaa pestä.

Grillaa tehokkaasti – parila vakiona
Easy Fry & Grill Steam+ 3-in-1 -airfryerilla onnistuu myös grillaus. Voit kypsentää sillä kaikki grilliherkut, esim. murean ja mehukkaan pihvin, mehevän kalan ja kanan sekä kasvikset. Täydellisen grillaustuloksen salaisuus on tarttumattomaksi pinnoitettu ja erittäin vankkatekoinen grillausparila, joka tulee pakkauksessa laitteen mukana, eikä sitä siis tarvitse hankkia erikseen. Esilämmityksen aikana parila kuumenee koko alaltaan ja tasaisesti erittäin kuumaksi. Kuuma grillausparila sulkee lihan lihassyyt nopeasti ja näin lihasnesteet pysyvät tallella. Tukeva parila pitää lämmön tasaisena koko grillauksen ajan. Kaikki tämä takaa mehevän tuloksen. Saat ruokiin myös upean grillatun pinnan ja täydelliset parilaraidat, kun käännät ruoan grillauksen puolessa välissä. Ruoka sekä näyttää että maistuu grillatulta.

Helpot automaattiohjelmat ja manuaaliset asetukset
Valmistuksen helpottamiseksi laitteessa on 7 automaattiohjelmaa rapeiden ranskalaisten, nugettien, broilerin, pizzan, lihan, kalan ja jälkiruokien valmistamiseen. Selkeä digitaalinen kosketusnäyttö on helppokäyttöinen ja sen avulla voit siirtyä vaivattomasti eri ruoanlaittomenetelmästä toiseen. Ruoan valmistuessa voit tehdä muita asioita, sillä ainesten kypsymistä ei tarvitse valvoa - kuuma ilma tekee työn puolestasi. Silloin kun et halua käyttää automaattiohjelmia, voit asettaa kypsennysajan ja -lämpötilan manuaalisesti. Säädettävissä oleva lämpötila-alue on 80 - 200 °C.

Säästä jopa 65 % energiaa
OBH Nordican airfryer on yksinkertainen tapa pienentää kodin sähkönkulutusta. Sen avulla voit säästää jopa 65 % energiaa** verrattuna perinteiseen uuniin. Air fryerilla valmistat ateriat myös nopeammin, sillä ilmafriteeraus ei vaadi lainkaan esilämmitystä. Esimerkiksi ranskalaiset perunat valmistuvat jopa puolet nopeammin*** verrattuna perinteiseen uuniin ja siksi se on täydellinen apu kiireiseen arkeen. Lisäksi pienessä tilassa tapahtuva kypsennys vie vähemmän energiaa, koska valmistusaika on lyhyempi ja määrät pienempiä, eikä isoa uunia tarvitse lämmittää. Säästät siis aikaa, energiaa ja rahaa.

Mitä ilmafriteerauskeittimellä voi valmistaa?
Ilmafriteerauskeittimellä voi tehdä paljon muutakin kuin vain ranskalaisia perunoita. Itse asiassa sillä voi valmistaa samoja ruokia tai leipoa kuten kiertoilmauunillakin. Erona on se, että nopeasti pienessä tilassa kiertävä ilma tekee rapeamman ja tasaisemman tuloksen. Valmistat sillä esimerkiksi rapeapintaisen ja sisältä mehukkaan lohen, kanansiivet, friteeratut katkaravut, grillatun kokonaisen broilerin, höyrytetyt kasvikset, muffinssit tai siinä voi paistaa vaikka pizzan – mahdollisuuksia on rajattomasti. Lisäksi saat käyttöösi online-reseptikirjan, jossa on 30 inspiroivaa reseptiä ja opas kypsennyslämpötilan ja -ajan valintaan.

Suuri tilavuus
Easy Fry & Grill Steam+ 3-in-1 on tilavuudeltaan 6,5 litraa, joten sillä voi valmistaa aterian jopa 8 henkilölle. Se sopii mainiosti perheille ja usean ystävän kestittämiseen. Modernin muotoilun ansiosta laitetta voi säilyttää myös esillä, jolloin se on helposti ja kätevästi käytettävissä.

Helppo puhdistaa
Öljy ja friteeratut elintarvikkeet ovat yleensä hankalasti puhdistettavissa. Kaikki tämän laitteen puhdistusta vaativat osat ovat irrotettavissa, ja ne kestävät konepesun. Kulhon sisäpuolella on tarttumaton pinnoite.

Korjattavissa 15 vuotta
Laite on korjattavissa 15 vuotta, mikä tarkoittaa, että voit ostaa siihen varaosia jopa 15 vuotta ostopäivän jälkeen, edulliseen hintaan. Tämä on osa sitoumustamme auttaa suojelemaan ympäristöä ja vähentämään jätettä.

Tekniset tiedot:

 • Teho: 1900 W
 • Suuri tilavuus: 6,5 L / 8 annosta
 • Höyrytystoiminto: vesisäiliön tilavuus 1,1 L
 • Grillitoiminto
 • Vakiovarusteena tarttumattomaksi pinnoitettu ja lujatekoinen grillausparila, kypsennysala n. 25 x 23 cm
 • 7 automaattiohjelmaa ilmafriteeraukseen: ranskalaiset perunat, nugetit, kana, liha, kala, pizza ja jälkiruoat
 • 60 minuutin ajastin ja äänimerkki
 • Lämpötila-alue: 80 - 200 °C
 • Digitaalinen kosketusnäyttö
 • Konepestävät irrotettavat osat
 • Johdon pituus: 1,2 m
 • Mitat (LxKxS): 32 x 40 x 45 cm
 • Paino: 7,9 kg
 • Verkkoreseptikirja (noin 30 reseptiä) ladattavissa osoitteesta:https://www.compatibility.groupeseb.com/documents/recipebook/EasyFry-Steam-and-Grill-en.pdf
 • Kokeile kotona 100 päivää -kampanjatuote, lue lisää osoittesta: www.obhnordica.fi
 • Takuu 2 vuotta
 • Ajastin
  Kyllä
 • EAN
  3045380022232
 • Brändi
  OBH NORDICA
 • Irrotettava vesisäiliö
  Kyllä
 • Lämpötilan asetus
  Kyllä
 • Mitat
  32 x 40 x 45 cm
 • Runkomateriaali
  Muovi
 • Säiliön tilavuus
  6,5 l
 • Teho (w)
  1900
 • Toimintojenohjaus
  Digitaalinen
 • Tuotetyyppi
  Airfryerit
 • Värin tarkennus
  Musta
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi