OBH Nordica Turbo Cuisine & Fry QK7548S0 monitoimikeitin
OBH Nordica Turbo Cuisine & Fry QK7548S0 monitoimikeitin
OBH Nordica Turbo Cuisine & Fry QK7548S0 monitoimikeitin
OBH Nordica Turbo Cuisine & Fry QK7548S0 monitoimikeitin
OBH Nordica Turbo Cuisine & Fry QK7548S0 monitoimikeitin
OBH Nordica Turbo Cuisine & Fry QK7548S0 monitoimikeitin
OBH Nordica Turbo Cuisine & Fry QK7548S0 monitoimikeitin
OBH Nordica Turbo Cuisine & Fry QK7548S0 monitoimikeitin
Obh Nordica

OBH Nordica Turbo Cuisine & Fry QK7548S0 monitoimikeitin

169,90 €
169,90 €/kpl
 • Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa
Enää et tarvitse erikseen painekattilaa, haudutuspataa, höyrykypsennintä, riisinkeitintä, Sous Vide -kypsennintä, jogurttikonetta tai välttämättä edes paistinpannua ja keittokasaria - saat nämä kaikki yhdessä laitteessa. Nauti ruoanlaiton helppoudesta OBH Nordica Turbo Cuisine Multicookerilla. Laita vain raaka-aineet kulhoon, sulje kansi, valitse haluamasi ohjelma ja käynnistä laite.

Terveellistä, maukasta ja vaihtelevaa helposti - jopa kolme kertaa nopeammin
OBH Nordica Turbo Cuisine ei ole pelkästään sähkökäyttöinen painekeitin, vaan monipuolinen ja tyylikäs monitoimikeitin eli multicooker, jolla valmistat terveellisempää ja maukkaampaa ruokaa nopeammin. Turbo Cuisine on todellinen vaihtelevan ruokavalion moniosaaja, sillä siinä on peräti kymmenen eri toimintoa: nopea kypsennys höyrypaineessa, ravintoaineet säilyttävä höyrykypsennys, haudutus eli trendikkäästi slow cooking, riisin kypsennys, ruskistus sekä keittojen, puurojen ja kotitekoisen jogurtin valmistus, leivonta ja manuaalitoiminto. Loputtomasti mahdollisuuksia, eikö vain? Lisäksi laitteelle on saatavilla paljon helppoja reseptejä. Keittimeltä sujuu siis käytännössä koko ruoanlaiton kirjo menetelmillä, joissa kunnioitetaan raaka-aineiden ravintoarvoja sekä niiden omia luontaisia makuja. Kaikki tämä valmistuu 4,8 litran tilavuuden ansiosta koko perheelle. Lisäksi se tapahtuu nopeasti ja turvallisesti.

Ajastin ja lämpimänäpitotoiminto
Turbo Cuisine huolehtii ruoanlaitosta puolestasi, eikä sinun tarvitse tarkkailla tai valvoa sitä. Käytännöllinen 24 tunnin lämpimänäpito ja mahdollisuus viivästyttää kypsennyksen aloitusta 12 tunnilla varmistavat, että voit valmistaa ruokaa mahdollisimman joustavalla aikataululla, juuri sellaisella joka sopii sinun elämäntilanteeseen. Voit esimerkiksi laittaa raaka-aineet multicookeriin aamulla ja palata kotiin valmiin ruoan ääreen. Laitteen kulho on muotoiltu nykyaikaista valmistustekniikkaa hyödyntäen pallomaiseksi, mikä osaltaan takaa ihanteellisen lämmönkierron ja parhaat mahdolliset tulokset. Ruoka tulee siis maukkaammaksi, mureammaksi ja mehukkaammaksi.

Kypsennys höyrypaineessa säästää aikaa ja energiaa
Ruoka kypsyy nopeasti ja hellävaraisesti korkeassa höyrypaineessa. Tällä ohjelmalla valmistat esimerkiksi mehukkaat paistit sekä mehevät ja maukkaat padat energiaa säästäen ja murto-osassa siitä ajasta, joka kuluisi niiden tekemiseen perinteisillä menetelmillä kattilassa tai uunissa. Ainekset kypsyvät tiiviissä uunitilassa ja korkeassa paineessa. Korkeamman paineen ansiosta nesteen kiehumispiste kulhon sisällä nousee, minkä vuoksi ainekset kypsyvät kolme kertaa nopeammin, jolloin luonnollisesti myös ruoan aromit, vitamiinit sekä kivennäis- ja hivenaineet säilyvät paremmin. Esimerkiksi karjalanpaisti, jota normaalisti haudutetaan uunissa 4-6 tuntia, kypsyy höyrypaineessa vain noin tunnissa tai puolessatoista.

Ruskistus
Täydellinen lihan ja vihannesten paistamiseen ja ruskistamiseen. Ruskistetuista elintarvikkeista vapautuu paistoaromeja, mikä vahvistaa ruoan makua. Voit käyttää tätä ohjelmaa lihan ja vihannesten esikypsentämiseen ennen kuin alat valmistaa esimerkiksi pataruokia tai keittoja laitteen muilla ohjelmilla. Aineksia ei välttämättä tarvitse edes poistaa kulhosta välillä. Vinkki: tämä ohjelma on ihanteellinen myös wok-kypsennykseen.

Höyrykypsennys säilyttää ravintoaineet
Yksi parhaimmista tavoista säilyttää esimerkiksi lohen, vihannesten ja kasvisten vitamiinipitoisuus hyvänä on käyttää kypsennysmenetelmänä höyryttämistä. Raaka-aineet pysyvät maukkaina, napakoina ja luonnollisen värisinä. Elintärkeät vitamiinit eivät hajoa, vaan säilyvät ruoassa. Höyrytys sopii erinomaisesti vegaanien ja kasvissyöjien ruokavalioon. Ohjelma höyryttää mm. vihannekset, kalafileet ja taikinanyytit hellävaraisesti ja nopeasti korkeassa paineessa.

Haudutus hitaasti ja hellävaraisesti / Sous Vide
Haudutusohjelmalla ruokaa kypsennetään pitkään ja lempeästi, usein 3–12 tuntia alle 100 °C:n lämpötilassa, jolloin ruoan ravinteet säilyvät ja maut voimistuvat. Pitkä haudutus vapauttaa ruoan aromit. Jopa sitkeästä lihasta tulee hauduttamisen aikana erityisen mureaa ja se saa rikkaan maun. Ruoka ei pala pohjaan, vaikka sen valmistuessa keskittyisit johonkin muuhun. Hauduttamalla saat esimerkiksi helposti haarukkaan hajoavan nyhtöpossun, josta tulee erinomainen täyte mehevään hampurilaiseen. Myös hitaasti haudutettu ratatouille valloittaa. Vinkki: tämä ohjelma sopii myös Sous Vide -vesihaudekypsennykseen. Sous Vide on ranskaa ja merkitsee suoraan käännettynä ”tyhjiössä”. Käytännössä se tarkoittaa tyhjiökypsennystä, joka on menetelmä, jossa lihaa, kalaa, vihanneksia ja hedelmiä kypsennetään suhteellisen alhaisissa alle 100 °C:n lämpötiloissa tyhjiöpakattuina pitkään. Tyhjiöpakkauksen ja hitaan kypsennysprosessin ansiosta elintarvikkeiden hapettuminen vähenee ja ravinteet, kivennäisaineet, vitamiinit sekä aromit säilyvät paremmin. Myös lisätyt mausteet, yrtit ja suolat vaikuttavat voimakkaammin ruoan makuun. Lisäksi ruoka-aineiden oma maku korostuu paremmin. Liha jää mehukkaaksi. Alhaisten lämpötilojen vuoksi Sous Vide -kypsennyksessä ruokaan ei synny totutun kaltaista paistopintaa. Pinta ruskistetaan Sous Vide -kypsennyksen jälkeen esimerkiksi laitteen ruskistusohjelmalla. Tämä ruoanvalmistusmenetelmä on ammattikokkien käyttämä. Sous Vide -menetelmällä valmistettava ruoka pitää ensin tyhjiöpakata erikseen hankittavalla tyhjiöpakkauslaitteella.

Helppo käyttää
Laitetta on erittäin helppo käyttää selkeän kiertokytkimen ansiosta, jolla voit helposti valita jonkin automaattiohjelmista, säätää lämpötilaa ja aikaa tai asettaa käynnistysajan. Hyvän ruoan valmistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Ei palovammojen vaaraa, koska laite on varustettu varoventtiilillä, joka vapauttaa höyryä ja säätelee painetta. Siinä on myös kuumuutta kestävä runko.

Tekniset tiedot:

 • Teho: 1 090 W
 • Tilavuus: 4,8 L/4-5 annosta
 • Nopea painekypsennys-, keitto-, höyrykypsennys- ja riisi-ohjelmien painetaso: 70 kPa/114 °C
 • Valmistaa terveellisempää ja maukkaampaa ruokaa jopa kolme kertaa nopeammin verrattuna perinteisiin menetelmiin kattilassa tai uunissa
 • 9 automaattiohjelmaa: nopea kypsennys höyrypaineessa, keitto, ruskistus, höyrykypsennys, leivonta, hidas haudutus/Sous Vide, riisi, jogurtti, puuro
 • Manuaalitila: lämpötila-alue 70 – 160 °C, aika-asetus 1 min – 4 t
 • Helppo käyttää: selkeä kiertokytkin
 • Turvallinen: ei vaaraa joutua kosketuksiin höyryn kanssa varoventtiilin ansiosta
 • Lämpimänäpitotoiminto: enintään 24 tuntia, n. 70 – 80 °C
 • Ajastettu käynnistys enintään 12 tuntia: kätevä toiminto, kun haluat aloittaa kypsennyksen myöhemmin
 • Reseptikirja mukana pakkauksessa
 • Konepestävät vakiovarusteet: tarttumattomaksi pinnoitettu kulho, höyrytyskori, mittakuppi, kauha, lasta
 • Johdon pituus: 0,8 m
 • Mitat (SxLxK): 31 x 34 x 29 cm
 • Paino: 4,9 kg
 • Takuu: 2 vuotta
 • Ajastin
  Kyllä
 • EAN
  3045387249786
 • Brändi
  OBH NORDICA
 • Lämpötilan asetus
  Kyllä
 • Mitat
  31 x 34 x 29 cm
 • Runkomateriaali
  Muovi
 • Säiliön tilavuus
  4,8 l
 • Teho (w)
  1090
 • Toimintojenohjaus
  Digitaalinen
 • Tuotetyyppi
  Monitoimikeittimet
 • Värin tarkennus
  Teräs
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi