Rexona Men antiperspirantti Deo Spray 150ml 48h Cobalt
Rexona Men antiperspirantti Deo Spray 150ml 48h Cobalt
Rexona Men antiperspirantti Deo Spray 150ml 48h Cobalt
Rexona Men

Rexona Men antiperspirantti Deo Spray 150ml 48h Cobalt

3,89 €
25,93 €/l
  • Tuotetta saatavilla verkkokaupasta
Tuoksu upealta koko päivän, Rexona for Men Cobalt suihkedeodorantti on miesten suihkemainen antiperspirantti deodorantti, joka tarjoaa tehokkaan deodoranttisuojan ja raikkaan tunteen, joka kestää pitkään. Rexona for Men Cobalt suihkedeodorantissa on raikas ja miehinen tuoksu, jossa on sävyjä virkistävästä mintusta ja myskistä. Rexona for Men Cobalt -deodorantti – suoja hikoilua ja pahaa hajua vastaan jopa 48 tunniksi. Se sisältää myös Rexonan ainutlaatuisen MotionSense ™ -teknologian, joka reagoi kehon liikkeisiin: mitä enemmän liikut, sitä enemmän Rexona suojaa ainutlaatuisen teknologiansa ansiosta. Lähde rohkeasti liikkeelle! Rexona for Men -deodorantit on suunniteltu aktiivista elämää viettäville miehille. Tiesitkö, että yli 10 miljoonaa bakteeria elää kainaloissasi. Siksi saippua yksin ei riitä suojaamaan sinua pahoilta hajuilta. Kehomme epämiellyttävät hajut syntyvät iholla olevista bakteereista, jotka hajottavat hikeämme hapoiksi. Kainalomme ovat otollinen ympäristö bakteereille, siksi paras tapa estää hienhaju, on puuttua sen syihin: bakteereihin. Rexonan suihkusaippuat, deodorantit ja antiperspirantit on tehty puhdistamaan, hoitamaan ja raikastamaan ihosi sekä suojaamaan sinua hienhajulta. Rexonalla meidän tärkein tehtävämme on tietää kaikki hikoilusta. Se, mitä opimme, johtaa jatkuvasti uusiin tuoteinnovaatioihin. Joten riippumatta siitä, mitä teet elämässäsi – kiipeät vuorille, juokset bussille, pidät esityksen kollegoille tai menet treffeille – voit luottaa siihen, että Rexona antaa virkistävän lähdön päivään ja parhaan suojan hikoilua vastaan. Rexona on alan edelläkävijä. Antiperspiranttimme hienostuneet, piristävät tuoksut kestävät pitkään. Taattua raikkautta? Kyllä. Ja sinä voit keskittyä siihen mikä on sinulle tärkeintä, koska nyt sinulla on yksi asia vähemmän huolehdittavanasi.
  • EAN
    4000388669000
  • Brändi
    REXONA MEN
  • INCI
    Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Corn Starch Modified, Mannitol, Magnesium Chloride.

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa.

Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä/kipinöiltä/avotulelta/kuumilta pinnoilta.-Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Painesäiliö:Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta.Ei saa altistaa yli 50°C/122°F lämpötiloille.

Varmista tuotteen varoitusmerkinnät aina myös pakkauksesta.

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi