s.Oliver Feels Like Summer Women EdT 30ml
OUTLET
S.OLIVER

s.Oliver Feels Like Summer Women EdT 30ml

15,00 €
15,00 €/kpl
Tuotteen 30 päivän alin hinta 15,00 € *
 • Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa

* 30 päivän alin hinta ei pidä sisällään Plussa-, nippu- tai settitarjouksia.

s.Oliver Feels Like Summer -kesätuoksu ilmentää trooppisen sademetsän kauneutta kutsuen mukaan eksoottiseen seikkailuun. Tuoksun pehmeän elegantti yhdistelmä tuo kantajalleen hedelmien ja kukkien valloittavia tuoksusävyjä. Ripaus greippiä, piparminttua ja mehukasta päärynää yhdistyvät kirpeän mangon, miedon pionin sekä makean jasmiinin sydäntuoksuihin. Puisen aistikas santelipuu ja setripuu muodostavat tuoksulle ainutlaatuisen eksoottisen pohjan, joka vie mielen ja kehon auringonsäteiden hurmaan.

 • Hajusteen tyyppi
  Eau de toilette
 • Käyttäjäsegmentti sukupuolen mukaan
  Nainen
 • EAN
  4011700827282
 • Brändi
  S.OLIVER
 • INCI
  Alcohol, Water (Aqua), Fragrance (Parfum), Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Citral.
 • Tuotteen tyyppi
  Pumppu

Helposti syttyvä neste ja höyry. Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Voi aiheuttaa pitkäaikaisia haittavaikutuksia vesieliöille.

Jos tarvitaan lääkinnällistä apua,näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Lue merkinnät ennen käyttöä. Suojaa lämmöltä/kipinöiltä/avotulelta/kuumilta pinnoilta.-Tupakointi kielletty. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN:Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutinajan.Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti.Jatka huuhtomista. Hävitä sisältö/pakkaus...

Varmista tuotteen varoitusmerkinnät aina myös pakkauksesta.

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi