s.Oliver For Her EdT 30ml
S.OLIVER

s.Oliver For Her EdT 30ml

24,90 €
24,90 €/kpl
 • Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa

s.Oliver For Her naisten EdT-tuoksu on oodi eleganssille ja arjen taianomaisille hetkille. Moniulotteiset tuoksuyhdistelmät vangitsevat elämänilon arvokkaat hetket, jotka jäävät muistoihin. Elegantti kukkaistuoksu tihkuu naisellista aistikkuutta tuoksun sydämessä, jonka keskiössä on turkkilainen ruusu yhdistettynä kevyen hedelmäiseen pioniin ja herkkään magnoliaan. Tuoksun alkusoitto avautuu punaisen pippurinmarjan virkistävän bergamotin ja litsihedelmän raikkaalla yhdistelmällä. Naisellinen tuoksu pehmenee kurjenmiekan, myskin ja meripihkan puuterisen balsamiseen tuoksusävyyn.

 • Hajusteen tyyppi
  Eau de toilette
 • Käyttäjäsegmentti sukupuolen mukaan
  Nainen
 • EAN
  4011700879052
 • Brändi
  S.OLIVER
 • INCI
  ALCOHOL,FRAGRANCE (PARFUM),WATER (AQUA),BENZYL SALICYLATE,ALPHA-ISOMETHYL IONONE,BENZYL ALCOHOL,LINALOOL,DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE,CITRONELLOL,HYDROXYCITRONELLAL,ISOEUGENOL,CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE,GERANIOL,LIMONENE,RED 40 (CI 16035),YELLOW 6 (CI 15985)
 • Tuotteen tyyppi
  Pumppu

Helposti syttyvä neste ja höyry. Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Voi aiheuttaa pitkäaikaisia haittavaikutuksia vesieliöille.

Jos tarvitaan lääkinnällistä apua,näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Lue merkinnät ennen käyttöä. Suojaa lämmöltä/kipinöiltä/avotulelta/kuumilta pinnoilta.-Tupakointi kielletty. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN:Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutinajan.Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti.Jatka huuhtomista. Hävitä sisältö/pakkaus...

Varmista tuotteen varoitusmerkinnät aina myös pakkauksesta.