s.Oliver Scent of You Women EdT 30ml
s.Oliver Scent of You Women EdT 30ml
S.OLIVER

s.Oliver Scent of You Women EdT 30ml

24,90 €
24,90 €/kpl
 • Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa

Tuoksut herättävät muistimme ja tuovat tuoksuun liittyvät muistot herkästi esiin kuin taikaiskusta. s.Oliver Scent of You naisten tuoksu on luotu erityisesti aistikkaisiin, tunnepitoisiin kohtaamisiin, jotka halutaan sitoa tuoksumuistiin. Tuoksu avautuu kuplivan raikkaana mandariinin ja päärynän hedelmäisellä alkutuoksulla. Sydäntuoksussa naisellisuus puhkeaa kukkaan pionin ja jasmiinin tuoksusävyillä. Tuoksu pehmenee valkoisen myskin, santelipuun ja patsulin muodostamaan eleganttiseen lopputuoksuun.

 • Käyttäjäsegmentti sukupuolen mukaan
  Nainen
 • Hajusteen tyyppi
  Eau de toilette
 • EAN
  4011700883158
 • Brändi
  S.OLIVER
 • INCI
  Alcohol, Water (Aqua), Fragrance (parfum), Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Linalool, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Citronellol, Benzyl Alchol, Benzyl Salicylate, Geraniol, Caprylic/Capric Triglyceride, Coumarin, Citral, Cinnamyl Alcohol, Yellow 6 (CI 15985), Ext. Violet 2 (CI 60730), Yellow 5 (CI 19140).
 • Tuotteen tyyppi
  Pumppu

Helposti syttyvä neste ja höyry. Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Voi aiheuttaa pitkäaikaisia haittavaikutuksia vesieliöille.

Jos tarvitaan lääkinnällistä apua,näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Lue merkinnät ennen käyttöä. Suojaa lämmöltä/kipinöiltä/avotulelta/kuumilta pinnoilta.-Tupakointi kielletty. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN:Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutinajan.Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti.Jatka huuhtomista. Hävitä sisältö/pakkaus...

Varmista tuotteen varoitusmerkinnät aina myös pakkauksesta.

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi