Subnautica: Below Zero PS4-peli

Subnautica: Below Zero PS4-peli

19,99 €
19,99 €/kpl
  • Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa
Below Zero on merelliseen muukalaismaailmaan sijoittuva vedenalainen seikkailupeli. Se on Subnautica-universumin uusi luku, jota kehittää Unknown Worlds.

Palaa planeetta 4546B:lle
Sukella planeetta 4546B:n täysin uudelle arktiselle alueelle. Saavut sinne pelkkien hoksottimiesi ja muutaman eloonjäämisvarusteen kanssa ja lähdet tutkimaan, mitä sisarellesi tapahtui...

Paljasta totuus
Alterra lähti kiireellä salaperäisen tapauksen jälkeen. Alueelta löytyy runsaasti tyhjiä tutkimusasemia. Mitä täällä eläneille ja työskennelleille tieteilijöille tapahtui? Romun seasta löytyvät lokit, esineet ja tietokannat piirtävät uuden kuvan tapauksesta. Resurssisi ovat rajoitetut, joten sinun on improvisoitava selviytyäksesi yksin.

Löydä kartoittamattomia ympäristöjä
Sukella sinisenä valaistujen ja kaarevien kierosiltojen alta. Ihastele kristalliluolien kimaltelevia mammuttikristalleja. Kipua jäätikön lumihuippuisille vuorille ja matkaa syvälle sen jääluoliin. Väistele geotermisiä purkauksia muinaisia muukalaisartefakteja löytääksesi. Below Zero esittelee täysin uusia ympäristöjä selviydyttäväksesi, opiskeltavaksesi ja tutkittavaksesi.

Rakenna asumuksia ja ajoneuvoja
Selviydy ankarassa ilmastossa rakentamalla kattavia asumuksia, tonkimalla resursseja ja valmistamalla varusteita. Kiidä yli lumisen tundran Lumikettu-leijupyörällä. Aja läpi lumoavien ja vaarallisten ympäristöjen modulaarisella Merirekallasi.

Tutki uusia elämänmuotoja
Jokaisen kulman takana vaanii jotain uutta. Ui valtavan jättiläisreikäkalan läpi, kohtaa pelottava varjoleviatan ja käy ihastuttavien pingulien luona. Ole kuitenkin varovainen. Kaikki tämän omituisen maailman olennot eivät ole ystävällisiä.

Selviydy hyisistä lämpötiloista
Hyppää mukaan, vesi on lämmintä. Tämän arktisen alueen pakkaslukemat luovat uuden uhan. Uudet sääolosuhteet peittävät maanpäällisiä asumuksia. Valmista lämmin kylmäpuku, hörpi tulikuumaa kahvia ja lämmittele lämpöliljojen vieressä pitääksesi vilun loitolla.

Kiehtova valtameri
Mitä siskollesi oikein tapahtui? Keitä täällä aiemmin käyneet muukalaiset olivat? Miksi he olivat tällä planeetalla? Löydämmekö totuudesta lohtua suruun? Below Zero laajentaa Subnautica-universumin tarinaa sukeltaen syvälle alkuperäisessä pelissä esiteltyyn mysteeriin.
  • EAN
    3391892015133
  • Formaatti
    Playstation 4
  • Ikäraja
    12
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi