Tefal Unlimited monikäyttöpannu 26 cm
Tefal Unlimited monikäyttöpannu 26 cm
Tefal Unlimited monikäyttöpannu 26 cm
Tefal Unlimited monikäyttöpannu 26 cm
TEFAL

Tefal Unlimited monikäyttöpannu 26 cm

56,99 €
56,99 €/kpl
 • Tuotetta saatavilla verkkokaupasta

Poikkeuksellisen monikäyttöinen pannu soveltuu paistamiseen, hauduttamiseen tai keittämiseen. Korkea pannun reuna. Kaatoreuna, joka estää ruoan valumisen pannun reunaa pitkin liedelle. Pannun molemilla reunoilla kaatonokat. Paistoastioiden uusi sukupolvi. Vuosien kehitystyön tuloksena syntynyt uusi titaaninen naarmuuntumaton ja tarttumaton pinnoite kestää kuusi kertaa pidempään kuin Tefalin standardipinnoitteet. Uusi selkeä Thermo-Signal™-lämpötunnistin, joka muuttuu kokonaan punaiseksi, kun pannu on saavuttanut optimaalisen paistolämpötilan (noin +180°C). Uudistettu paksu Thermo-Fusion™ -induktiopohja, jossa on laajempi induktioalue. Tukeva kahva, jossa yksityiskohta harjattua terästä viimeistelee designin. Soveltuu kaikille liesille. Uuninkestävyys +175°C. Turvallinen käyttää, ei sisällä PFOA-yhdisteitä, lyijyä eikä kadmiumia. Valmistettu Ranskassa.

-Tutustu Tefalin kaikkien aikojen kestävimpään, naarmuuntumattomaan TITANIUM ANTI-SCRATCH -pinnoitteeseen. Se kestää jopa 6 kertaa pidempään kuin tavallinen TITANIUM-pinnoitteemme *. *Verrattuna muihin Tefalin tarttumattomiin pinnoitteisiin sisäisessä hankaustestissä.

-Älykäs Thermo-Signal™-lämpötilanilmaisin vaihtaa väriä, kun pannu saavuttaa ihanteellisen paistolämpötilan. Näin saat helposti täydellisen paistopinnan, rakenteen ja maun.

-THERMO-FUSION+™: Tefalin tehokkain induktiopohja. Thermo-Fusion+™ -induktiopohjamme on erittäin leveä ja paksu. Se takaa nopean lämpenemisen ja lämmön tasaisen jakautumisen keittoastiassa, joten saat täydelliset tulokset helposti.

-Valmistettu Ranskassa - Sarja on suunniteltu ja valmistettu Ranskassa ja perustuu Tefalin vankkaan asiantuntemukseen ja laatuajatteluun.

-100% turvallinen tarttumaton pinnoite - 0 % PFOA-aineita, 0 % lyijyä, 0 % kadmiumia. Täyttää tiukemmat vaatimukset kuin mitä ruoanvalmistusastioille nykyisin asetetaan.

 • EAN
  3168430312364
 • Brändi
  TEFAL
 • Materiaali
  Alumiini
 • Mitat
  27,5 x 6x 46 cm
 • Ominaisuudet
  Kaikille liesityypeille